Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Vampirski dnevnici - Lovci. Mesečeva pesma 9

Vampirski dnevnici - Lovci. Mesečeva pesma 9

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: L. J. Smith


ISBN:

978-86-7702-215

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K7635

Broj strana:

302

Težina:

392 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Nakon što su se spasli užasa Mračne dimenzije, Elena i njeni prijatelji željno iščekuju da krenu u Koledž Dalkrest, zdanje prekriveno bršljanom gdje su se davno upoznali Elenini roditelji.

Život sa Stefanom je bolji nego ikada, a pored Elene su i njeni najbolji prijatelji Boni, Meredit i Met. Sve je dobro da bolje ne može biti. Čak se i Dejmon sasvim izmijenio i čini se da se sa svima dobro slaže. Ali odlazak iz Felove Crkve nije oslobodio Elenu njene mračne prošlosti. Studenti koledža odjednom volšebno počinju da nestaju, a svako novo poznanstvo za Elenu predstavlja opasnost od mogućeg novog neprijatelja. Obuzeti panikom, prijatelji daju sve od sebe da jedni druge zaštite. Elena polako spoznaje dugo skrivanu tajnu od koje je podilaze žmarci i shvata da je tragedija neizbježna. Može li Elena da nadigra sudbinu? I, ko će je spasti – Stefan ili Dejmon?

Serijal Vampirski dnevnici prvi je tinejdžerski serijal o vampirima. Započet je 1991, a serijal se i dalje nastavlja. Samo u Sjevernoj Americi prodato je više od tri miliona primjeraka, a serijal je objavljen u čak trideset zemalja. Godine 2009. započelo je emitovanje istoimene popularne TV serije.

  • Prevodilac: Marija Pavičević
  • Edicija: Vampirski dnevnici
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Nakon što su se spasli užasa Mračne dimenzije, Elena i njeni prijatelji željno iščekuju da krenu u Koledž Dalkrest, zdanje prekriveno bršljanom gdje su se davno upoznali Elenini roditelji. Život sa Stefanom je bolji nego ikada, a pored Elene su i njeni najbolji prijatelji Boni, Meredit i Met. Sve je dobro da bolje ne može biti. Čak se i Dejmon sasvim izmijenio i čini se da se sa svima dobro slaže. Ali odlazak iz Felove Crkve nije oslobodio Elenu njene mračne prošlosti. Studenti koledža odjednom volšebno počinju da nestaju, a svako novo poznanstvo za Elenu predstavlja opasnost od mogućeg novog neprijatelja. Obuzeti panikom, prijatelji daju sve od sebe da jedni druge zaštite. Elena polako spoznaje dugo skrivanu tajnu od koje je podilaze žmarci i shvata da je tragedija neizbježna. Može li Elena da nadigra sudbinu? I, ko će je spasti – Stefan ili Dejmon? Serijal Vampirski dnevnici prvi je tinejdžerski serijal o vampirima. Započet je 1991, a serijal se i dalje nastavlja. Samo u Sjevernoj Americi prodato je više od tri miliona primjeraka, a serijal je objavljen u čak trideset zemalja. Godine 2009. započelo je emitovanje istoimene popularne TV serije.

Dodatne informacije

Izdavač Čarobna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter