Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.233

Facebook slicica

Katalog

Talulin čopor

Talulin čopor

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Glen Dankan


ISBN:

978-86-521-0996-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V4607

Broj strana:

472

Težina:

581 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,80 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Talula Demetriju, bila si veoma... nevaljala.... djevojčica.

Kad se mijenjam, mijenjam se brzo. Mjesec izvuče iz zemlje to što izvuče, i prožme me ludačkim uskoprcanim nestrpljenjem. Ta čarolija je tamnocrvena, nasilna, sabijena. Pluća mi se šire, prijete da se raspuknu sabijena uz rebra – ali to se nikad ne dogodi. Kičma mi se izduži u tri, četiri, pet grčeva, a kandže izbiju sve odjednom, kao ubrzani film nicanja mladica. Izobličena sam, rastrzana, uzburkana, zagušena – da bih zatim pohitala kroz slijepu obmanu do nevjerovatne moći. Mišićna i skeletna nepodesnost popravljena jednim neprimjetnim potezom. Peta se formira do kraja. Posljednji očnjak se probije. Lopatica kvrcne. Žena je sada vukodlak.
I umire od gladi.

Talula je poslednji živi vukodlak. I trudna je. Progonjena neprijateljima i gonjena nagonom da ubija, bježi u bespuća Aljaske da bi se porodila u tajnosti. Dok bude držala sina u naručju učiniće joj se da je njenim mukama konačno došao kraj… a zapravo, one tek počinju.

Rastrzana osjećajem krivice i ispunjena bijesom, u nastojanju da zaštiti sina, Talula bježi od smrtonosnih sila među kojima je (kako se priča) i najstariji među vampirima. Šanse da preživi su neznatne, osim ako se ne ispostavi da su majčinska ljubav i instinkt da zaštiti dete najsmrtonosnija snaga od svih.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 0
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Talula Demetriju, bila si veoma... nevaljala.... djevojčica. Kad se mijenjam, mijenjam se brzo. Mjesec izvuče iz zemlje to što izvuče, i prožme me ludačkim uskoprcanim nestrpljenjem. Ta čarolija je tamnocrvena, nasilna, sabijena. Pluća mi se šire, prijete da se raspuknu sabijena uz rebra – ali to se nikad ne dogodi. Kičma mi se izduži u tri, četiri, pet grčeva, a kandže izbiju sve odjednom, kao ubrzani film nicanja mladica. Izobličena sam, rastrzana, uzburkana, zagušena – da bih zatim pohitala kroz slijepu obmanu do nevjerovatne moći. Mišićna i skeletna nepodesnost popravljena jednim neprimjetnim potezom. Peta se formira do kraja. Posljednji očnjak se probije. Lopatica kvrcne. Žena je sada vukodlak. I umire od gladi. Talula je poslednji živi vukodlak. I trudna je. Progonjena neprijateljima i gonjena nagonom da ubija, bježi u bespuća Aljaske da bi se porodila u tajnosti. Dok bude držala sina u naručju učiniće joj se da je njenim mukama konačno došao kraj… a zapravo, one tek počinju. Rastrzana osjećajem krivice i ispunjena bijesom, u nastojanju da zaštiti sina, Talula bježi od smrtonosnih sila među kojima je (kako se priča) i najstariji među vampirima. Šanse da preživi su neznatne, osim ako se ne ispostavi da su majčinska ljubav i instinkt da zaštiti dete najsmrtonosnija snaga od svih.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter