Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Rose Madder

Rose Madder

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Stephen King


ISBN:

953-220-415-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M4155

Broj strana:

414

Težina:

680 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

8,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Kapljica krvi na plahti njezina bračnog kreveta probudit će Rosie Daniels iz četrnaestogodišnje noćne more. Njezin suprug Norman – odjednom je postala sasvim sigurna u to – jednog će je dana ubiti. Ili, što je još gore, možda i neće.

Rosie će pokupiti Normanovu kreditnu karticu i bez ikakvih drugih priprema pobjeći u novi život, što dalje od svog brutalnog muža. U novoj sredini Rosie će sresti nove prijatelje, naći novi posao, pa čak i mali stan, ali jedna neobična slika na zidu staretinarnice zaokupit će njezinu pažnju više od svega ostalog. Slika na čijoj poleđini piše “Rose Madder” sigurno je sudbinski namijenjena njoj i možda je u stanju promijeniti tijek njezina života na najneobičniji način, ako se samo na trenutak ohrabri i prestane drhtati od straha kako joj je njezin muž na tragu.

Rose Madder je mračna pripovijest o sudbini žene u braku sa surovim, lukavim i pokvarenim policajcem i njezinoj borbi za dostojniji život, ispletena od napetih niti trilera i protkana biserjem predivne ljubavne priče.

Trideset pet godina stvaralaštva nije otupjelo oštricu Kingova pera, on je svjež, aktualan i što je najvažnije, postojane visoke književne kvalitete kao malo koji moderni spisatelj.

  • Originalni naziv: Rose Madder
  • Prevodilac: Božica Jakovlev
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Kapljica krvi na plahti njezina bračnog kreveta probudit će Rosie Daniels iz četrnaestogodišnje noćne more. Njezin suprug Norman – odjednom je postala sasvim sigurna u to – jednog će je dana ubiti. Ili, što je još gore, možda i neće. Rosie će pokupiti Normanovu kreditnu karticu i bez ikakvih drugih priprema pobjeći u novi život, što dalje od svog brutalnog muža. U novoj sredini Rosie će sresti nove prijatelje, naći novi posao, pa čak i mali stan, ali jedna neobična slika na zidu staretinarnice zaokupit će njezinu pažnju više od svega ostalog. Slika na čijoj poleđini piše “Rose Madder” sigurno je sudbinski namijenjena njoj i možda je u stanju promijeniti tijek njezina života na najneobičniji način, ako se samo na trenutak ohrabri i prestane drhtati od straha kako joj je njezin muž na tragu. Rose Madder je mračna pripovijest o sudbini žene u braku sa surovim, lukavim i pokvarenim policajcem i njezinoj borbi za dostojniji život, ispletena od napetih niti trilera i protkana biserjem predivne ljubavne priče. Trideset pet godina stvaralaštva nije otupjelo oštricu Kingova pera, on je svjež, aktualan i što je najvažnije, postojane visoke književne kvalitete kao malo koji moderni spisatelj.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter