Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Prava krv 3: Klub mrtvih

Prava krv 3: Klub mrtvih

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7702-186-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

V3221

Broj strana:

301

Težina:

412 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

U trećoj knjizi serijala, Suki Stakhaus ima ljubavnih problema. Njen dječko, vampir Bil, u posljednje vreme je hladan i nepažljiv prema njoj. Najavljuje joj odlazak na poslovni put, ali ona od njegovog šefa Erika saznaje da je pao pod uticaj bivše ljubavi, seksepilne vampirke Lorene, i da je pride i otet. Erik traži od Suki da mu pomogne da izbave Bila, a ona, iako prevarena, pristaje da se uputi u Džekson, u Misisipiju, da ga pronađe. Erik u međuvremenu ubjeđuje Alsida, zgodnog vukodlaka, da omogući Suki ulaz u Klub mrtvih, gde se okupljaju natprirodna bića Džeksona. I dok joj se Erik udvara, a njena osećanja prema Alsidu bujaju, Suki mora da otkrije ko je kidnapovao Bila i spozna način kako da ga spase.


Harisonova nikad nije bila u boljoj spisateljskoj formi.
The Dallas Morning News


Nemoguće je ne zavoljeti otkačenu i seksepilnu Suki, jednu od najupečatljivijih književnih junakinja, koja nas vodi kroz zanimljive mračne svjetove... Najbolja je.
BookPage


Šarlejn Haris maštovito spaja više žanrova i stvara sopstvenu čudnovatu tvorevinu.
Rocky Mountain News


Knjiga Klub mrtvih predstavlja treći dio serijala Prava krv, jednog od najpopularnijih vampirskih serijala svih vremena. U više od 40 zemalja do sada je prodato 25 miliona primjeraka ovog uzbudljivog vampirskog štiva.


Prema serijalu Šarlejn Haris snimljena je serija Prava krv, koja se prikazuje na kanalu HBO od 2008. godine. Ulogu Suki Stakhaus igra oskarovka Ana Pakvin, a njenu vampirsku ljubav, Bila Komptona, Stiven Mojer.

  • Originalni naziv: Club Dead
  • Prevodilac: Miroslav Bašić Palković
  • Edicija: Prava krv
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 205x145
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

    Detalji

    U trećoj knjizi serijala, Suki Stakhaus ima ljubavnih problema. Njen dječko, vampir Bil, u posljednje vreme je hladan i nepažljiv prema njoj. Najavljuje joj odlazak na poslovni put, ali ona od njegovog šefa Erika saznaje da je pao pod uticaj bivše ljubavi, seksepilne vampirke Lorene, i da je pride i otet. Erik traži od Suki da mu pomogne da izbave Bila, a ona, iako prevarena, pristaje da se uputi u Džekson, u Misisipiju, da ga pronađe. Erik u međuvremenu ubjeđuje Alsida, zgodnog vukodlaka, da omogući Suki ulaz u Klub mrtvih, gde se okupljaju natprirodna bića Džeksona. I dok joj se Erik udvara, a njena osećanja prema Alsidu bujaju, Suki mora da otkrije ko je kidnapovao Bila i spozna način kako da ga spase. Harisonova nikad nije bila u boljoj spisateljskoj formi. The Dallas Morning News Nemoguće je ne zavoljeti otkačenu i seksepilnu Suki, jednu od najupečatljivijih književnih junakinja, koja nas vodi kroz zanimljive mračne svjetove... Najbolja je. BookPage Šarlejn Haris maštovito spaja više žanrova i stvara sopstvenu čudnovatu tvorevinu. Rocky Mountain News Knjiga Klub mrtvih predstavlja treći dio serijala Prava krv, jednog od najpopularnijih vampirskih serijala svih vremena. U više od 40 zemalja do sada je prodato 25 miliona primjeraka ovog uzbudljivog vampirskog štiva. Prema serijalu Šarlejn Haris snimljena je serija Prava krv, koja se prikazuje na kanalu HBO od 2008. godine. Ulogu Suki Stakhaus igra oskarovka Ana Pakvin, a njenu vampirsku ljubav, Bila Komptona, Stiven Mojer.

    Dodatne informacije

    Izdavač Čarobna knjiga
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter