Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Ormarić broj 13

Ormarić broj 13

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: R. L. Stajn


ISBN:

N0188

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

N0188

Broj strana:

116

Težina:

200 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

R.L.Stajn je ušao u Ginisovu knjigu rekorda kao najtiražniji pisac za mlade svih vremena. Njegove knjige prodate su širom svijeta u više od 300.000.000 primjeraka. Stajn vas vodi u najmračnije uglove mašte, gdje se, daleko od sigurnog svijeta koji poznajete, krije Soba košmara.
U rukama držite ključ sjenovitog svijeta drhtavica i vriskova. Zakoračite izvan bezbjednog, ugodnog svijeta koji poznajete. Otključajte vrata strahu. Unutra uvek ima mjesta za još jednoga u... SOBI KOŠMARA.

Pozdravite Luka. Danas nije njegov srećan dan. Prvi je dan škole i tek što mu je dodeljen ormarić - ormarić broj 13. Srećni broj 13? Ne za Luka. Upravo je otvorio vrata SOBE KOŠMARA.

Luk treba da započne školsku godinu u novoj školi i jednostavno ni ne pomišlja da bilo šta prepusti slučaju. Obući će svoju srećnu majicu, u džepu će stegnuti srećnu šapu od crnog zečjeg krzna koja nikada nije zakazala i hrabro će zakoračiti u nepoznato. I mada mu prijatelji govore da je previše sujevjeran, on ne misli tako; nikada dovoljno sreće, to je njegov omiljeni odgovor.
Kad sazna da je dobio ormarić broj 13, prosto neće moći da vjeruje. Zar mu je školska godina upropašćena i pre nego što je počela? Međutim, Luk i ne sluti šta se sve krije iza nesrećnog broja, niti da mu sva sreća ovoga svijeta neće biti dovoljna kada jednom otvori vrata zlosrećnog ormarića.

Doživite neverovatno iskustvo na www.thenightmareroom.com

  • Edicija: Soba košmara
  • Izdanje: 1
  • Godina: 0
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

R.L.Stajn je ušao u Ginisovu knjigu rekorda kao najtiražniji pisac za mlade svih vremena. Njegove knjige prodate su širom svijeta u više od 300.000.000 primjeraka. Stajn vas vodi u najmračnije uglove mašte, gdje se, daleko od sigurnog svijeta koji poznajete, krije Soba košmara. U rukama držite ključ sjenovitog svijeta drhtavica i vriskova. Zakoračite izvan bezbjednog, ugodnog svijeta koji poznajete. Otključajte vrata strahu. Unutra uvek ima mjesta za još jednoga u... SOBI KOŠMARA. Pozdravite Luka. Danas nije njegov srećan dan. Prvi je dan škole i tek što mu je dodeljen ormarić - ormarić broj 13. Srećni broj 13? Ne za Luka. Upravo je otvorio vrata SOBE KOŠMARA. Luk treba da započne školsku godinu u novoj školi i jednostavno ni ne pomišlja da bilo šta prepusti slučaju. Obući će svoju srećnu majicu, u džepu će stegnuti srećnu šapu od crnog zečjeg krzna koja nikada nije zakazala i hrabro će zakoračiti u nepoznato. I mada mu prijatelji govore da je previše sujevjeran, on ne misli tako; nikada dovoljno sreće, to je njegov omiljeni odgovor. Kad sazna da je dobio ormarić broj 13, prosto neće moći da vjeruje. Zar mu je školska godina upropašćena i pre nego što je počela? Međutim, Luk i ne sluti šta se sve krije iza nesrećnog broja, niti da mu sva sreća ovoga svijeta neće biti dovoljna kada jednom otvori vrata zlosrećnog ormarića. Doživite neverovatno iskustvo na www.thenightmareroom.com

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter