Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Nesanica - drugi dio

Nesanica - drugi dio

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Stephen King


ISBN:

978-953-220-929-7

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5639

Broj strana:

347

Težina:

525 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Što učiniti kad vam san svake noći postaje sve kraći, kad se počnete buditi u gluho doba bez ikakve mogućnosti da ponovno zaspete ili kasnije tijekom dana vratite bar trenutak izgubljenog sna?

Liječnici to zovu preranim buđenjem, ali za iscrpljenog umirovljenika i udovca Ralpha Robertsa vrijeme olovnih vjeđa postaje prava noćna mora. Pogotovo kad mu se od neispavanosti počnu priviđati čudna svjetla i čovječuljci u bijelim doktorskim kutama.
A svi Kingovi čitatelji znaju da priviđenja u Derryju, gradiću u saveznoj državi Maine, i nisu tako neobična stvar. Sile Dobra i Zla već su odavno izabrale taj gradić za poprište bitke koja ne zna granice vremena i prostora.

Nesanica Stephena Kinga nesumnjivo pripada među najbolja ostvarenja ovog suvremenog pisca čije je ime, nakon nekoliko desetljeća stvaralaštva i milijuna prodanih knjiga, postalo sinonimom za literaturu straha, bilo da je riječ o hororu ili psihološkom trileru. Nesanicu čitajte u dva nastavka, u prijevodu Božice Jakovlev, s ilustracijama Igora Kordeja.

  • Originalni naziv: Insomnia
  • Prevodilac: Božica Jakovlev
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Što učiniti kad vam san svake noći postaje sve kraći, kad se počnete buditi u gluho doba bez ikakve mogućnosti da ponovno zaspete ili kasnije tijekom dana vratite bar trenutak izgubljenog sna? Liječnici to zovu preranim buđenjem, ali za iscrpljenog umirovljenika i udovca Ralpha Robertsa vrijeme olovnih vjeđa postaje prava noćna mora. Pogotovo kad mu se od neispavanosti počnu priviđati čudna svjetla i čovječuljci u bijelim doktorskim kutama. A svi Kingovi čitatelji znaju da priviđenja u Derryju, gradiću u saveznoj državi Maine, i nisu tako neobična stvar. Sile Dobra i Zla već su odavno izabrale taj gradić za poprište bitke koja ne zna granice vremena i prostora. Nesanica Stephena Kinga nesumnjivo pripada među najbolja ostvarenja ovog suvremenog pisca čije je ime, nakon nekoliko desetljeća stvaralaštva i milijuna prodanih knjiga, postalo sinonimom za literaturu straha, bilo da je riječ o hororu ili psihološkom trileru. Nesanicu čitajte u dva nastavka, u prijevodu Božice Jakovlev, s ilustracijama Igora Kordeja.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter