Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Lažljivac

Lažljivac

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: R. L. Stajn


ISBN:

86-7436-294-X

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

N0229

Broj strana:

110

Težina:

200 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

9,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

U rukama držite ključ sjenovitog sveta drhtavica i vriskova. Zakoračite izvan bezbjednog, ugodnog svijeta koji poznajemo. Otključajte vrata straha. Unutra ima mjesta za još jednoga u... SOBI KOŠMARA.

Onaj dečak što tako samouvjereno dolazi na žurku jeste Ros Artur. To nije žurka iznenađenja, ali Rosa očekuje zastrašujući šok. Vidite, to je njegov istovjetan blizanac. Problem? On nema blizanca. Izgleda da se noćas ova žurka održava u SOBI KOŠMARA.

R. L. Stajn je najtiražniji pisac za mlade svih vremena. Njegove knjige prodate su širom svijeta u više od trista miliona primeraka. Poslije velikog uspjeha serijala Ulica straha Stajn vas vodi korak dalje, u najmračnije uglove mašte, gdje se, daleko od sigurnog svijeta koji poznajete, krije Soba košmara.

ODLOMAK

DOBRO DOŠLI…

Ja sam R. L. Stajn. Dozvolite da vam predstavim Rosa Artura. To je onaj dečak ravne, smeđe kose i blago iskrivljenog osmeha, što razgovara s one dve devojčice kraj bazena.
Moglo bi se reći da Ros ima sve. Popularan je, pametan i zgodan. Njegov otac je direktor jednog velikog filmskog studija. Ros živi na Beverli Hilsu, u kući s bazenom i teniskim terenima u dvorištu.
Savršen život? Ne baš.
Ros ima mali problem. Stalno priča priče. Neki bi ih možda nazvali lažima. U stvari, Ros je ispričao tolike laži tolikim ljudima, da više ni sam ne zna šta je istina a šta nije.
Rosov mali problem uskoro će ga odvesti na jedno zastrašujuće mesto – u Sobu košmara. A kada se jednom nađe tamo, Ros će doći do užasavajućeg otkrića – ne možeš se izvući pričom!

  • Prevodilac: Tea Jovanović
  • Edicija: Soba košmara
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2005
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U rukama držite ključ sjenovitog sveta drhtavica i vriskova. Zakoračite izvan bezbjednog, ugodnog svijeta koji poznajemo. Otključajte vrata straha. Unutra ima mjesta za još jednoga u... SOBI KOŠMARA. Onaj dečak što tako samouvjereno dolazi na žurku jeste Ros Artur. To nije žurka iznenađenja, ali Rosa očekuje zastrašujući šok. Vidite, to je njegov istovjetan blizanac. Problem? On nema blizanca. Izgleda da se noćas ova žurka održava u SOBI KOŠMARA. R. L. Stajn je najtiražniji pisac za mlade svih vremena. Njegove knjige prodate su širom svijeta u više od trista miliona primeraka. Poslije velikog uspjeha serijala Ulica straha Stajn vas vodi korak dalje, u najmračnije uglove mašte, gdje se, daleko od sigurnog svijeta koji poznajete, krije Soba košmara. ODLOMAK DOBRO DOŠLI… Ja sam R. L. Stajn. Dozvolite da vam predstavim Rosa Artura. To je onaj dečak ravne, smeđe kose i blago iskrivljenog osmeha, što razgovara s one dve devojčice kraj bazena. Moglo bi se reći da Ros ima sve. Popularan je, pametan i zgodan. Njegov otac je direktor jednog velikog filmskog studija. Ros živi na Beverli Hilsu, u kući s bazenom i teniskim terenima u dvorištu. Savršen život? Ne baš. Ros ima mali problem. Stalno priča priče. Neki bi ih možda nazvali lažima. U stvari, Ros je ispričao tolike laži tolikim ljudima, da više ni sam ne zna šta je istina a šta nije. Rosov mali problem uskoro će ga odvesti na jedno zastrašujuće mesto – u Sobu košmara. A kada se jednom nađe tamo, Ros će doći do užasavajućeg otkrića – ne možeš se izvući pričom!

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter