Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Isterivač đavola

Isterivač đavola

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7702-482-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V5570

Broj strana:

352

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Horor klasik po kojem su snimljeni čuveni film i nova TV serija
Novo, dopunjeno izdanje

Najstrašniji roman svih vremena...
Najčitaniji horor svih vremena...
Užas počinje gotovo neprimetno. Čudni zvuci dopiru s tavana, iz dečje sobe. Neprijatan miris, ispomeran nameštaj, ledena hladnoća. Isprva se te pojave još i daju objasniti. Potom se zastrašujuće promene događaju jedanaestogodišnjoj devojčici Rigan. Medicina ne uspeva da objasni njene simptome. Kao da je druga osoba naselila njeno telo.
Pozivaju oca Dejmijena Karasa, jezuitskog sveštenika. Da li je moguće da je demon zaposeo dete? Izgleda da je jedini odgovor egzorcizam...
Prvi put objavljen 1971, roman Isterivač đavola postao je književni fenomen i inspirisao je najšokantniji film svih vremena. U ovom novom, proširenom izdanju, autor dodaje nove dijaloge i nov lik i razrađuje postojeće jezive scene. Pred vama je izdanje šokantno kao prvo, ali istovremeno i nezaboravno iskustvo za nove generacije čitalaca.

  • Originalni naziv: The Exorcist
  • Prevodilac: Nikola Petaković
  • Izdanje: 2
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Horor klasik po kojem su snimljeni čuveni film i nova TV serija Novo, dopunjeno izdanje Najstrašniji roman svih vremena... Najčitaniji horor svih vremena... Užas počinje gotovo neprimetno. Čudni zvuci dopiru s tavana, iz dečje sobe. Neprijatan miris, ispomeran nameštaj, ledena hladnoća. Isprva se te pojave još i daju objasniti. Potom se zastrašujuće promene događaju jedanaestogodišnjoj devojčici Rigan. Medicina ne uspeva da objasni njene simptome. Kao da je druga osoba naselila njeno telo. Pozivaju oca Dejmijena Karasa, jezuitskog sveštenika. Da li je moguće da je demon zaposeo dete? Izgleda da je jedini odgovor egzorcizam... Prvi put objavljen 1971, roman Isterivač đavola postao je književni fenomen i inspirisao je najšokantniji film svih vremena. U ovom novom, proširenom izdanju, autor dodaje nove dijaloge i nov lik i razrađuje postojeće jezive scene. Pred vama je izdanje šokantno kao prvo, ali istovremeno i nezaboravno iskustvo za nove generacije čitalaca.

Dodatne informacije

Izdavač Čarobna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter