Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Instrumenti smrti 3: Grad stakla

Instrumenti smrti 3: Grad stakla

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Kasandra Kler


ISBN:

978-86-7702-194-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V3210

Broj strana:

512

Težina:

639 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

26,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

U prethodnim knjigama trilogije Instrumenti smrti, Kleri saznaje da pripada vrsti lovaca na demone - Sjenolovcima - te da posjeduje izuzetan dar da stvara nove rune koje im pružaju dodatnu moć. Klerina majka je godinama od nje skrivala istinu ne bi li je zaštitila od oca, Valentina, Sjenolovca koji namjerava da zavlada njihovim svijetom. Sjenolovci su primorani da stupe u savez sa omraženim stanovnicima podzemlja - vampirima, vukodlacima i vilama - ne bi li se suprotstavili Valentinu i izvojevali konačnu pobedu. Kleri čekaju teški zadaci: mora da se izbori sa ocem, spase svoj drevni dom, pomogne majci koja je na samrti i riješi svoj odnos sa voljenim Džejsom.


Gotski detalji i klasični elementi tradicionalne horor-fantastike sjajno se uklapaju sa modernom, gradskom atmosferom Njujorka. Egzotično i misteriozno podzemlje ovog grada nikada ne spava, a kada se u njemu, pored ljudskih bića, nađu još i vukodlaci, vampiri, anđeli, vile i lovci na demone, nema vremena ni za predah.


Klerova nastavlja da nas zadivljuje svojim talentom u spajanju modernog i urbanog sa tradicionalnom fantazijom. Ljubitelji prethodnih nastavaka trilogije biće više nego zadovoljni fascinantnim svršetkom.
School Library Journal


Ljubav je smrtonosni greh, a otrovne tajne prošlosti izranjaju na površinu dok se Kleri i Džejs suočavaju sa Valentinom u poslednjem dijelu trilogije Instrumenti smrti.
New York Times


Trilogija Instrumenti smrti svakako zaslužuje da se pročita!
Booklist

  • Originalni naziv: City of Glass - Book...
  • Prevodilac: Ivana Milaković
  • Edicija: Instrumenti smrti
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 205x145
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

    Detalji

    U prethodnim knjigama trilogije Instrumenti smrti, Kleri saznaje da pripada vrsti lovaca na demone - Sjenolovcima - te da posjeduje izuzetan dar da stvara nove rune koje im pružaju dodatnu moć. Klerina majka je godinama od nje skrivala istinu ne bi li je zaštitila od oca, Valentina, Sjenolovca koji namjerava da zavlada njihovim svijetom. Sjenolovci su primorani da stupe u savez sa omraženim stanovnicima podzemlja - vampirima, vukodlacima i vilama - ne bi li se suprotstavili Valentinu i izvojevali konačnu pobedu. Kleri čekaju teški zadaci: mora da se izbori sa ocem, spase svoj drevni dom, pomogne majci koja je na samrti i riješi svoj odnos sa voljenim Džejsom. Gotski detalji i klasični elementi tradicionalne horor-fantastike sjajno se uklapaju sa modernom, gradskom atmosferom Njujorka. Egzotično i misteriozno podzemlje ovog grada nikada ne spava, a kada se u njemu, pored ljudskih bića, nađu još i vukodlaci, vampiri, anđeli, vile i lovci na demone, nema vremena ni za predah. Klerova nastavlja da nas zadivljuje svojim talentom u spajanju modernog i urbanog sa tradicionalnom fantazijom. Ljubitelji prethodnih nastavaka trilogije biće više nego zadovoljni fascinantnim svršetkom. School Library Journal Ljubav je smrtonosni greh, a otrovne tajne prošlosti izranjaju na površinu dok se Kleri i Džejs suočavaju sa Valentinom u poslednjem dijelu trilogije Instrumenti smrti. New York Times Trilogija Instrumenti smrti svakako zaslužuje da se pročita! Booklist

    Dodatne informacije

    Izdavač Čarobna knjiga
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter