Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.227

Facebook slicica

Katalog

Instrumenti smrti 2: Grad pepela

Instrumenti smrti 2: Grad pepela

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Kasandra Kler


ISBN:

978-86-7702-187-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V3209

Broj strana:

414

Težina:

556 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

24,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Kleri Frej bi najviše voljela da joj se život vrati u normalu. Ali kako da vodi običan život kada je Sjenolovac koji ubija demone, kada joj je majka zatočena i u komi, a osim toga posjeduje i moć da vidi bića podzemnog svijeta? Magični, mračni i opasni univerzum u kojem se našla sve dublje ju uvlači u svoju zamršenu mrežu. Pored svega, rastrzana je osjećanjima koja gaji prema najboljem drugu Sajmonu, kao i prema Senolovcu, zgodnom i opasnom Džejsu. Sve bi možda bilo drugačije da se Sajmon ne preobražava u vampira i da Džejs nije njen novopronađeni brat! A Klerina jedina šansa da spase majku jeste da pronađe nitkova Sjenolovca Valentina, koji je, osim toga što je po svemu sudeći lud i zasigurno zao, istovremeno i njen otac!


Gotski detalji i klasični elementi tradicionalne horor-fantastike sjajno se uklapaju sa modernom, gradskom atmosferom Njujorka. Egzotično i misteriozno podzemlje ovog grada nikada ne spava, a kada se u njemu, pored ljudskih bića, nađu još i vukodlaci, vampiri, anđeli, vile i lovci na demone, nema vremena ni za predah.


Volela bih da mogu da živim u svetu iz serijala Instrumenti smrti. Predivan je!
Stefani Mejer, pisac serijala Sumrak


Serijal Instrumenti smrti podseća na gledanje izuzetnog horor filma sa vampirima i vukodlacima čiji nastavak s nestrpljenjem iščekujete. Knjige se prosto gutaju.
School Library Journal


Čudesno izmaštan svet sa očaravajućim likovima. Ovaj serijal je u svakom smislu dostojan naslednik knjiga o Hariju Poteru i Sumraka.
Booktwirps.com

  • Originalni naziv: City of Ashes - Book...
  • Prevodilac: Jelena Stajković
  • Edicija: Instrumenti smrti
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 205x145
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Kleri Frej bi najviše voljela da joj se život vrati u normalu. Ali kako da vodi običan život kada je Sjenolovac koji ubija demone, kada joj je majka zatočena i u komi, a osim toga posjeduje i moć da vidi bića podzemnog svijeta? Magični, mračni i opasni univerzum u kojem se našla sve dublje ju uvlači u svoju zamršenu mrežu. Pored svega, rastrzana je osjećanjima koja gaji prema najboljem drugu Sajmonu, kao i prema Senolovcu, zgodnom i opasnom Džejsu. Sve bi možda bilo drugačije da se Sajmon ne preobražava u vampira i da Džejs nije njen novopronađeni brat! A Klerina jedina šansa da spase majku jeste da pronađe nitkova Sjenolovca Valentina, koji je, osim toga što je po svemu sudeći lud i zasigurno zao, istovremeno i njen otac! Gotski detalji i klasični elementi tradicionalne horor-fantastike sjajno se uklapaju sa modernom, gradskom atmosferom Njujorka. Egzotično i misteriozno podzemlje ovog grada nikada ne spava, a kada se u njemu, pored ljudskih bića, nađu još i vukodlaci, vampiri, anđeli, vile i lovci na demone, nema vremena ni za predah. Volela bih da mogu da živim u svetu iz serijala Instrumenti smrti. Predivan je! Stefani Mejer, pisac serijala Sumrak Serijal Instrumenti smrti podseća na gledanje izuzetnog horor filma sa vampirima i vukodlacima čiji nastavak s nestrpljenjem iščekujete. Knjige se prosto gutaju. School Library Journal Čudesno izmaštan svet sa očaravajućim likovima. Ovaj serijal je u svakom smislu dostojan naslednik knjiga o Hariju Poteru i Sumraka. Booktwirps.com

    Dodatne informacije

    Izdavač Čarobna knjiga
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter