Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Daren Shan - Iskušenja smrti, knjiga peta

Daren Shan - Iskušenja smrti, knjiga peta

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Darren Shan


ISBN:

978-953-220-799-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K7724

Broj strana:

163

Težina:

207 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Darren Shan i gospodin Crepsley stigli su na Vampirsku planinu. Darren napokon otkriva pozadinu ovog nenajavljenog putovanja na koje ga je gospodin Crepsley poveo. Čini se da vampiri još ne misle kako je Darren jedan od njih, nije im dovoljno što se odrekao svog prijašnjeg života i prestao biti čovjekom. Nije ni slutio da će vampirskom klanu morati dokazati svoju odanost i tek zaraditi pravo na pripadnost.

Darrena čeka ritual inicijacije u vampirski klan, nešto što vampiri zovu Iskušenja smrti, a moraju im se podvrgnuti svi novi vampiri kako bi postali dijelom klana i dokazali svoju snagu.

Darren je samo poluvampir i nema snagu kakvu imaju pravi vampiri, i zato su ova iskušenja za njega posebno velik izazov. Vrlo je vjerojatno da neće izdržati sve što ga čeka, ali on je odlučan da pokuša, čak unatoč činjenici da je kazna za neuspjeh (ako uopće preživi), ni manje ni više nego pogubljenje. No, Iskušenja nisu jedino iznenađenje za Darrena. U ovom će se nastavku suočiti sa stvorenjima još strašnijima od njegove vampirske braće, stvorenjima čija krvoločnost užasava i zastrašuje čak i same vampire.

  • Prevodilac: Mario Jović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Darren Shan i gospodin Crepsley stigli su na Vampirsku planinu. Darren napokon otkriva pozadinu ovog nenajavljenog putovanja na koje ga je gospodin Crepsley poveo. Čini se da vampiri još ne misle kako je Darren jedan od njih, nije im dovoljno što se odrekao svog prijašnjeg života i prestao biti čovjekom. Nije ni slutio da će vampirskom klanu morati dokazati svoju odanost i tek zaraditi pravo na pripadnost. Darrena čeka ritual inicijacije u vampirski klan, nešto što vampiri zovu Iskušenja smrti, a moraju im se podvrgnuti svi novi vampiri kako bi postali dijelom klana i dokazali svoju snagu. Darren je samo poluvampir i nema snagu kakvu imaju pravi vampiri, i zato su ova iskušenja za njega posebno velik izazov. Vrlo je vjerojatno da neće izdržati sve što ga čeka, ali on je odlučan da pokuša, čak unatoč činjenici da je kazna za neuspjeh (ako uopće preživi), ni manje ni više nego pogubljenje. No, Iskušenja nisu jedino iznenađenje za Darrena. U ovom će se nastavku suočiti sa stvorenjima još strašnijima od njegove vampirske braće, stvorenjima čija krvoločnost užasava i zastrašuje čak i same vampire.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter