Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

34.972

Facebook slicica

Katalog

Buđenje

Buđenje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Stephen King


ISBN:

978-86-10-01566-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M4126

Broj strana:

320

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

24,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Mračna i naelektrisana pripovest o zavisnosti, fanatizmu i onom što bi moglo da postoji s one strane života.

Senka je pre otprilike pola veka pala preko dečačića koji se u dvorištu igrao plastičnim vojnicima, u malom gradu u Novoj Engleskoj. Džejmi Morton podigao je glavu i ugledao upečatljivog muškarca, novog sveštenika, prečasnog Čarlsa Džejkobsa, koji će uz pomoć divne supruge preobraziti lokalnu crkvu. Svi muškarci i dečaci pomalo će se zaljubiti u gospođu Džejkobs; žene i devojčice gajiće slična osećanja prema prečasnom Džejkobsu – uključujući Džejmijevu majku i voljenu sestru, Kler. Prečasni će uspostaviti dublju vezu sa Džejmijem, zasnovanu na tajnoj opsesiji. Kad tragedija zadesi porodicu Džejkobs, harizmatični sveštenik narugaće se pred preneraženom pastvom svim religioznim uverenjima i prokleti boga. Zbog toga će biti prognan iz grada.

Džejmija će proganjati sopstveni demoni. Zaljubiće se u gitaru u trinaestoj, sviraće s bendovima po čitavoj zemlji i živeti nomadskim životom barskog rokenrol muzičara, bežeći od užasavajuće porodične tragedije. Trideset i neku dočekaće navučen na heroin, izgubljen i očajan. Ponovni susret sa Čarlsom Džejkobsom ostaviće duboke posledice na obojicu. Njihova veza postaće pakt, jači i od onog sa đavolom. Džejmi će otkriti da rivajval ima brojna značenja.

Bogato i onespokojavajuće štivo proteže se na više od pet decenija, do raspleta strašnijeg od svih koje je Stiven King napisao.

  • Originalni naziv: Revival
  • Prevodilac: Vladan Stojanović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Mračna i naelektrisana pripovest o zavisnosti, fanatizmu i onom što bi moglo da postoji s one strane života. Senka je pre otprilike pola veka pala preko dečačića koji se u dvorištu igrao plastičnim vojnicima, u malom gradu u Novoj Engleskoj. Džejmi Morton podigao je glavu i ugledao upečatljivog muškarca, novog sveštenika, prečasnog Čarlsa Džejkobsa, koji će uz pomoć divne supruge preobraziti lokalnu crkvu. Svi muškarci i dečaci pomalo će se zaljubiti u gospođu Džejkobs; žene i devojčice gajiće slična osećanja prema prečasnom Džejkobsu – uključujući Džejmijevu majku i voljenu sestru, Kler. Prečasni će uspostaviti dublju vezu sa Džejmijem, zasnovanu na tajnoj opsesiji. Kad tragedija zadesi porodicu Džejkobs, harizmatični sveštenik narugaće se pred preneraženom pastvom svim religioznim uverenjima i prokleti boga. Zbog toga će biti prognan iz grada. Džejmija će proganjati sopstveni demoni. Zaljubiće se u gitaru u trinaestoj, sviraće s bendovima po čitavoj zemlji i živeti nomadskim životom barskog rokenrol muzičara, bežeći od užasavajuće porodične tragedije. Trideset i neku dočekaće navučen na heroin, izgubljen i očajan. Ponovni susret sa Čarlsom Džejkobsom ostaviće duboke posledice na obojicu. Njihova veza postaće pakt, jači i od onog sa đavolom. Džejmi će otkriti da rivajval ima brojna značenja. Bogato i onespokojavajuće štivo proteže se na više od pet decenija, do raspleta strašnijeg od svih koje je Stiven King napisao.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter