Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Gospodar prstenova I-III

Gospodar prstenova I-III

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-342-152-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

B3304

Broj strana:

1492

Težina:

2550 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

181,50 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Gospodar prstenova najprodavaniji je roman svih vremena: prodan je u 150 milijuna primjeraka i preveden na više od 50 jezika. Osvojio je prvo mjesto u anketi Big Read 2003. kao omiljena britanska knjiga, kupci knjižara Waterstones proglasili su ga 1999. romanom stoljeća, a anketa na Amazonu, najvećoj digitalnoj knjižari na svijetu, otišla je korak dalje i proglasila ga romanom tisućljeća. Popularnost Gospodara prstenova ne jenjava već sedam desetljeća.

Gospodara prstenova golema je epska priča koju čine tri dijela: Prstenova družina, Dvije kule i Povratak kralja.

Prstenova družina, prvi dio
U drevna vremena vilinski su kovači izradili Prstenove Moći, a Gospodar Tame Sauron iskovao je Vrhovni Prsten i ispunio ga svojom moći kako bi vladao nad svima ostalima. Ali Vrhovni mu je Prsten oduzet i, premda ga je tražio diljem Međuzemlja, nije ga mogao naći. Nakon dugog razdoblja Prsten je pao u ruke Bilba Torbara, o čemu možete čitati u Hobitu. U jednom pospanom selu u Kotaru mladi Frodo Torbar dobiva strašan zadatak nakon što mu stariji rođak Bilbo preda Prsten na čuvanje. Frodo mora napustiti dom i krenuti na pogibeljno putovanje kroz Međuzemlje do Napuklina Kobi, gdje treba uništiti Prsten i osujetiti zle namjere Gospodara Tame.

Dvije kule, drugi dio
Družina je razbijena. Neki se očajnički spremaju za rat protiv drevnog Sauronova zla. Drugi se moraju nositi s izdajom čarobnjaka Sarumana. Samo su Frodo i Sam preostali da odnesu ukleti Prsten Moći kako bi se uništio u Mordoru, mračnom kraljevstvu gdje Sauron neprikosnoveno vlada. Vodič im je Golum, požudno i prijetvorno stvorenje koje robuje iskvarenosti Prstena. Nastavlja se veličanstvena i očaravajuća pustolovina koja je započela u Prstenovoj družini i koja će dosegnuti potresan vrhunac u Povratku kralja.

Povratak kralja, treći dio
Dok se zla sila Gospodara Tame Saurona širi kako bi osvojila cijelo Međuzemlje, Frodo i Sam s mukom napreduju kroz Mordor, sjedište Sauronove moći. Da se porazi Gospodar Tame, treba uništiti ukleti Prsten Moći u vatri Napuklina Kobi. Ali put je nevjerojatno težak, a Frodo je sve slabiji. Opterećen željom za Prstenom, on napokon pada u očaj.

  • Originalni naziv: Lord of the Rings
  • Edicija: Gospodar prstenova
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 185x255
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Gospodar prstenova najprodavaniji je roman svih vremena: prodan je u 150 milijuna primjeraka i preveden na više od 50 jezika. Osvojio je prvo mjesto u anketi Big Read 2003. kao omiljena britanska knjiga, kupci knjižara Waterstones proglasili su ga 1999. romanom stoljeća, a anketa na Amazonu, najvećoj digitalnoj knjižari na svijetu, otišla je korak dalje i proglasila ga romanom tisućljeća. Popularnost Gospodara prstenova ne jenjava već sedam desetljeća. Gospodara prstenova golema je epska priča koju čine tri dijela: Prstenova družina, Dvije kule i Povratak kralja. Prstenova družina, prvi dio U drevna vremena vilinski su kovači izradili Prstenove Moći, a Gospodar Tame Sauron iskovao je Vrhovni Prsten i ispunio ga svojom moći kako bi vladao nad svima ostalima. Ali Vrhovni mu je Prsten oduzet i, premda ga je tražio diljem Međuzemlja, nije ga mogao naći. Nakon dugog razdoblja Prsten je pao u ruke Bilba Torbara, o čemu možete čitati u Hobitu. U jednom pospanom selu u Kotaru mladi Frodo Torbar dobiva strašan zadatak nakon što mu stariji rođak Bilbo preda Prsten na čuvanje. Frodo mora napustiti dom i krenuti na pogibeljno putovanje kroz Međuzemlje do Napuklina Kobi, gdje treba uništiti Prsten i osujetiti zle namjere Gospodara Tame. Dvije kule, drugi dio Družina je razbijena. Neki se očajnički spremaju za rat protiv drevnog Sauronova zla. Drugi se moraju nositi s izdajom čarobnjaka Sarumana. Samo su Frodo i Sam preostali da odnesu ukleti Prsten Moći kako bi se uništio u Mordoru, mračnom kraljevstvu gdje Sauron neprikosnoveno vlada. Vodič im je Golum, požudno i prijetvorno stvorenje koje robuje iskvarenosti Prstena. Nastavlja se veličanstvena i očaravajuća pustolovina koja je započela u Prstenovoj družini i koja će dosegnuti potresan vrhunac u Povratku kralja. Povratak kralja, treći dio Dok se zla sila Gospodara Tame Saurona širi kako bi osvojila cijelo Međuzemlje, Frodo i Sam s mukom napreduju kroz Mordor, sjedište Sauronove moći. Da se porazi Gospodar Tame, treba uništiti ukleti Prsten Moći u vatri Napuklina Kobi. Ali put je nevjerojatno težak, a Frodo je sve slabiji. Opterećen željom za Prstenom, on napokon pada u očaj.

Dodatne informacije

Izdavač Lumen
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter