Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Ultimate Iron Man I, II

Ultimate Iron Man I, II

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-316-084-9

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5222

Broj strana:

244

Težina:

1088 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

31,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Iz pera jednog od najuspješnijih SF-pisaca današnjice, Orsona Scotta Carda - četverostrukog dobitnika nagrade Hugo, dvostrukog dobitnika Nebule - dolazi nam priča o Tonyju Starku, svima poznatom utjelovitelju Iron Mana. Card nam je priču odlučio ispričati baš ispočetka, od dana kada su se njegovi otac i majka upoznali.

Tony Stark kakvog ga poznamo iz filmova, u ovom je crtanom romanu tek dječak koji odrasta na posebno neobičan način, njegove umne i tjelesne sposobnosti rezultat su genetike dvaju genijalnih roditelja, ali i čudovišnog nesretnog slučaja koji će mladog Starka ostaviti djelomično invalidom, djelomično superherojem.

A lukavih i beskrupuloznih neprijatelja u dobrim pričama uvijek ima napretek. U ovom deluxe izdanju na 240 stranica sabrani su nastavci 1 i 2 Marvelove Ultimate Iron Man edicije. Briljantne crteže potpisuju Andy Kubert, Mark Bagley, Pasqual Ferry i Leonardo Manco, a kolore Richard Isanove i Dean White.

  • Originalni naziv: Ultimate Iron Man I,...
  • Prevodilac: Anja Majnarić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 190x280
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Iz pera jednog od najuspješnijih SF-pisaca današnjice, Orsona Scotta Carda - četverostrukog dobitnika nagrade Hugo, dvostrukog dobitnika Nebule - dolazi nam priča o Tonyju Starku, svima poznatom utjelovitelju Iron Mana. Card nam je priču odlučio ispričati baš ispočetka, od dana kada su se njegovi otac i majka upoznali. Tony Stark kakvog ga poznamo iz filmova, u ovom je crtanom romanu tek dječak koji odrasta na posebno neobičan način, njegove umne i tjelesne sposobnosti rezultat su genetike dvaju genijalnih roditelja, ali i čudovišnog nesretnog slučaja koji će mladog Starka ostaviti djelomično invalidom, djelomično superherojem. A lukavih i beskrupuloznih neprijatelja u dobrim pričama uvijek ima napretek. U ovom deluxe izdanju na 240 stranica sabrani su nastavci 1 i 2 Marvelove Ultimate Iron Man edicije. Briljantne crteže potpisuju Andy Kubert, Mark Bagley, Pasqual Ferry i Leonardo Manco, a kolore Richard Isanove i Dean White.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter