Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Sraz kraljeva - Drugi dio

Sraz kraljeva - Drugi dio

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-316-845-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M3375

Broj strana:

448

Težina:

390 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

11,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Rat stiže u Kraljev Grudobran na jedrima flote Stannisa Baratheona. Tyrion Lannister mora naći način da obrani prijestolnicu Sedam Kraljevina, jer ni njegov nećak, kralj Joffrey, ni njegova sestra, kraljica majka Cersei, nisu spremni pogledati stvarnosti u oči.

Djeca obitelji Stark pritom su već raspuhana vjetrovima rata. Robb,Kralj na Sjeveru, nalazi ljubav usred vihora, ali Bran i Rickon još su taoci u Oštrozimlju. Sansa doživljava kraj svojih djetinjih snova, dok Arya na svojoj koži osjeća sudbinu pučana zahvaćenih ratom.

A s druge strane uskoga mora, Daenerys Targaryen otkriva sudbinu sebe kao Majke zmajeva.

Algoritam i Jutarnji list, u suradnji s televizijskom mrežom HBO Adria, s ponosom vam predstavljaju drugi dio drugog nastavka književnog serijala Pjesma Leda i Vatre, globalnog fenomena koji je poslužio kao predložak za HBO-ovu omiljenu seriju Igra prijestolja.

  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x195
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Rat stiže u Kraljev Grudobran na jedrima flote Stannisa Baratheona. Tyrion Lannister mora naći način da obrani prijestolnicu Sedam Kraljevina, jer ni njegov nećak, kralj Joffrey, ni njegova sestra, kraljica majka Cersei, nisu spremni pogledati stvarnosti u oči. Djeca obitelji Stark pritom su već raspuhana vjetrovima rata. Robb,Kralj na Sjeveru, nalazi ljubav usred vihora, ali Bran i Rickon još su taoci u Oštrozimlju. Sansa doživljava kraj svojih djetinjih snova, dok Arya na svojoj koži osjeća sudbinu pučana zahvaćenih ratom. A s druge strane uskoga mora, Daenerys Targaryen otkriva sudbinu sebe kao Majke zmajeva. Algoritam i Jutarnji list, u suradnji s televizijskom mrežom HBO Adria, s ponosom vam predstavljaju drugi dio drugog nastavka književnog serijala Pjesma Leda i Vatre, globalnog fenomena koji je poslužio kao predložak za HBO-ovu omiljenu seriju Igra prijestolja.

    Dodatne informacije

    Izdavač Algoritam Zagreb
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter