Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Prizori budućnosti

Prizori budućnosti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-3047-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V5989

Broj strana:

360

Težina:

410 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Godine 1996. Fejsbuk još nije postojao, a Ema i Džoš će se upravo ulogovati u svoju budućnost...

Godine 1996. Džoš i Ema su susedi i prijatelji otkad znaju za sebe. Bar je tako bilo do prošlog novembra. Međutim, odnos im je zahladneo kad je jedno od njih poželelo nešto više od drugarstva. Kada Ema dobije novi kompjuter, ponovo će se zbližiti s Džošem jer će zajedno krenuti da istražuju sajt po imenu Fejsbuk koji se na ekranu pojavljuje kad god se povežu na internet. Taj čudni sajt im prikazuje odlomke iz budućnosti koji su čas zastrašujući, a čas sjajni. Iako im se veoma dopada, oni nisu sigurni da li je to nečija neslana šala ili zaista vide prizore petnaest godina u budućnosti.

Što više saznaju o svojim sudbinama u budućnosti, to je njihova želja da promene svoju sudbinu sve jača. Ali šta ako im promakne nešto veoma važno što im se događa u sadašnjosti dok budu usredsređeni na svoje uspone i padove u budućnosti?

  • Prevodilac: Eli Gilić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Godine 1996. Fejsbuk još nije postojao, a Ema i Džoš će se upravo ulogovati u svoju budućnost... Godine 1996. Džoš i Ema su susedi i prijatelji otkad znaju za sebe. Bar je tako bilo do prošlog novembra. Međutim, odnos im je zahladneo kad je jedno od njih poželelo nešto više od drugarstva. Kada Ema dobije novi kompjuter, ponovo će se zbližiti s Džošem jer će zajedno krenuti da istražuju sajt po imenu Fejsbuk koji se na ekranu pojavljuje kad god se povežu na internet. Taj čudni sajt im prikazuje odlomke iz budućnosti koji su čas zastrašujući, a čas sjajni. Iako im se veoma dopada, oni nisu sigurni da li je to nečija neslana šala ili zaista vide prizore petnaest godina u budućnosti. Što više saznaju o svojim sudbinama u budućnosti, to je njihova želja da promene svoju sudbinu sve jača. Ali šta ako im promakne nešto veoma važno što im se događa u sadašnjosti dok budu usredsređeni na svoje uspone i padove u budućnosti?

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter