Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.042

Facebook slicica

Katalog

Povratak kralja MP

Povratak kralja MP

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788660356613

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B6280

Broj strana:

467

Težina:

550 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

29,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Gospodar prstenova treći dio.

Gandalf, Aragorn, Gimli i Legolas imaju svoj zadatak u spasavanju Srednjeg sveta. Pokušavaju da nađu saveznike u tome, i da otmu od tmine one koje su dograbile duge mračne ruke Mordora, poput Teodena, kralja Rohana. Uspostavljen savez Gondora i Rohana očajnički se bori protiv Sauronovih sila zla, u pokušaju da pažnju Oka zadrži na bojnom polju i odvrati je od Froda, koji se sa Semom i Golumom, nadaju se, približava Mordoru.

Teret Prstena za Froda postaje sve teži, a Sauron sprema vojsku za konačan obračun protiv svih koji se bore za njegovo uništenje. Hoće li Frodo uspeti da stigne do Planine Usuda i uništi Prsten? Kakvu će važnu ulogu, koju je Gandalf naslutio, u tome odigrati Golum? Kakav će biti ishod odsudnog Rata za Prsten, i za spas Srednjeg sveta? I u čemu je Frodo uspeo, a u čemu je na kraju ipak bio poražen? I šta očekuje svet nakon što ono najbolje i najsvetlije u njemu polako ode u Sive luke... i nastupi novo doba.

  • Originalni naziv: The Return of the King...
  • Prevodilac: Zoran Stanojević
  • Edicija: Gospodar prstenova
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Gospodar prstenova treći dio. Gandalf, Aragorn, Gimli i Legolas imaju svoj zadatak u spasavanju Srednjeg sveta. Pokušavaju da nađu saveznike u tome, i da otmu od tmine one koje su dograbile duge mračne ruke Mordora, poput Teodena, kralja Rohana. Uspostavljen savez Gondora i Rohana očajnički se bori protiv Sauronovih sila zla, u pokušaju da pažnju Oka zadrži na bojnom polju i odvrati je od Froda, koji se sa Semom i Golumom, nadaju se, približava Mordoru. Teret Prstena za Froda postaje sve teži, a Sauron sprema vojsku za konačan obračun protiv svih koji se bore za njegovo uništenje. Hoće li Frodo uspeti da stigne do Planine Usuda i uništi Prsten? Kakvu će važnu ulogu, koju je Gandalf naslutio, u tome odigrati Golum? Kakav će biti ishod odsudnog Rata za Prsten, i za spas Srednjeg sveta? I u čemu je Frodo uspeo, a u čemu je na kraju ipak bio poražen? I šta očekuje svet nakon što ono najbolje i najsvetlije u njemu polako ode u Sive luke... i nastupi novo doba.

    Dodatne informacije

    Izdavač Publik Praktikum
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter