Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Oluja mačeva - prvi dio

Oluja mačeva - prvi dio

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-316-846-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M3376

Broj strana:

440

Težina:

390 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

11,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Daenerys Targaryen, Majka zmajeva, napustila je mistični Qarth i krenula prema Zapadnim Zemljama da preotme Željezno prijestolje koje joj pravom pripada. Na njemu sjedi kralj Joffrey Baratheon, jači no ikad, nesputaniji no ikad, uz djeda Tywina Lannistera kao Namjesnika.

Snagama krune zasad više ne prijete presezatelji iz kuće Baratheon, ali Robb Stark niže pobjedu za pobjedom i bliži se preotimanju posjeda Lannistera – posjeda odakle potječe glavnina zlata Sedam Kraljevina. A Jaime Lannister, glavna Tywinova uzdanica, posljednji je put viđen kao zarobljenik kneginje Catelyn Stark.

Algoritam i Jutarnji list, u suradnji s televizijskom mrežom HBO Adria, s ponosom vam predstavljaju prvi dio trećeg nastavka književnog serijala Pjesma Leda i Vatre, globalnog fenomena koji je poslužio kao predložak za HBO-ovu omiljenu seriju Igra prijestolja.

  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x195
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Daenerys Targaryen, Majka zmajeva, napustila je mistični Qarth i krenula prema Zapadnim Zemljama da preotme Željezno prijestolje koje joj pravom pripada. Na njemu sjedi kralj Joffrey Baratheon, jači no ikad, nesputaniji no ikad, uz djeda Tywina Lannistera kao Namjesnika. Snagama krune zasad više ne prijete presezatelji iz kuće Baratheon, ali Robb Stark niže pobjedu za pobjedom i bliži se preotimanju posjeda Lannistera – posjeda odakle potječe glavnina zlata Sedam Kraljevina. A Jaime Lannister, glavna Tywinova uzdanica, posljednji je put viđen kao zarobljenik kneginje Catelyn Stark. Algoritam i Jutarnji list, u suradnji s televizijskom mrežom HBO Adria, s ponosom vam predstavljaju prvi dio trećeg nastavka književnog serijala Pjesma Leda i Vatre, globalnog fenomena koji je poslužio kao predložak za HBO-ovu omiljenu seriju Igra prijestolja.

    Dodatne informacije

    Izdavač Algoritam Zagreb
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter