Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Oksa Pollock - Proklete veze, 4. Knjiga

Oksa Pollock - Proklete veze, 4. Knjiga

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-342-016-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B7362

Broj strana:

348

Težina:

708 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

33,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Oksa puni šesnaest godina, a sudbina se ispunjava. Dok Dva svijeta prolaze kroz kaos, Oksa konačno postaje vladarica Edefije, svoje čarobne domovine, i vraća joj toliko potrebnu ravnotežu.
Edefija je u jadnom stanju, a Oksa uspijeva iskoristiti svoje moći da popravi situaciju. Ali njeni smrtni neprijatelji, Ocius i njegov sin Orthon, jedva čekaju da je se dokopaju. Dok se narod Edefije veseli povratku Presvijetle, Zlikovci pljačkaju i razaraju gradove kako bi je uhvatili. Slijede bitke. Uz pomoć svojih ljudi, vila i vjernih stvorenja, Oksa se odupire.
Ali spasiteljica Edefije je istovremeno i tinejdžerka koju muče tipične tinejdžerske brige. Nedvojbeno je zaljubljena u Tugduala, ali tko je on zapravo? Hoće li ikad više vidjeti majku i svoga voljenog Gusa? U Prokletim vezama, pobjeda ima cijenu. Krvne i ljubavne veze se miješaju, a Oksa se mora suočiti s teškim izborom. Hoće li se uspjeti izvući?

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Oksa puni šesnaest godina, a sudbina se ispunjava. Dok Dva svijeta prolaze kroz kaos, Oksa konačno postaje vladarica Edefije, svoje čarobne domovine, i vraća joj toliko potrebnu ravnotežu. Edefija je u jadnom stanju, a Oksa uspijeva iskoristiti svoje moći da popravi situaciju. Ali njeni smrtni neprijatelji, Ocius i njegov sin Orthon, jedva čekaju da je se dokopaju. Dok se narod Edefije veseli povratku Presvijetle, Zlikovci pljačkaju i razaraju gradove kako bi je uhvatili. Slijede bitke. Uz pomoć svojih ljudi, vila i vjernih stvorenja, Oksa se odupire. Ali spasiteljica Edefije je istovremeno i tinejdžerka koju muče tipične tinejdžerske brige. Nedvojbeno je zaljubljena u Tugduala, ali tko je on zapravo? Hoće li ikad više vidjeti majku i svoga voljenog Gusa? U Prokletim vezama, pobjeda ima cijenu. Krvne i ljubavne veze se miješaju, a Oksa se mora suočiti s teškim izborom. Hoće li se uspjeti izvući?

Dodatne informacije

Izdavač Lumen
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter