Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Na kraju duge

Na kraju duge

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Vernor Vinge


ISBN:

978-953-220-984-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K6104

Broj strana:

411

Težina:

771 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

51,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Pjesnik svjetskoga glasa, Robert Gu, propustio je dvadeset godina napretka jer je bolovao od Alzheimerove bolesti. Kad se probudi u svome domu u San Diegu u Kaliforniji, u godini 2025, ponovno zdravog uma i tijela, stvarnost mu se čini šokantnom. Knjige gotovo da više ne postoje. Malotko se služi računalima jer su ih potpuno zamijenile pametne kontaktne leće koje korisnika spajaju na internet putem odjeće i bežičnih stanica koje su gotovo posvuda. Zgrade izgledaju prilično trošno, čak oronulo, osim ako ne nosite leće – u tom slučaju mogu izgledati kako god poželite. Robert shvaća da se čak i on sam promijenio. Sedamdeset i pet mu je godina, no nakon silnih tretmana kojima je podvrgnut izgleda gotovo kao tinejdžer. A to je tek vrh ledenog brijega novog digitalnog doba.

Dok se Gu nastoji uhvatiti u koštac s vlastitom budućnošću, tajnoviti stranac njega i ostale nevine žrtve uvlači u urotu s potencijalno razarajućim posljedicama. Njegova jedina nada – pa i jedina nada za spas cijelog svijeta – njegova je trinaestogodišnja unuka Miri i njezin neobični prijatelj, gospodin Zec, koji će možda nekako uspjeti spriječiti ono najgore.

  • Originalni naziv: Rainbows End
  • Prevodilac: Andrea Bagović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Pjesnik svjetskoga glasa, Robert Gu, propustio je dvadeset godina napretka jer je bolovao od Alzheimerove bolesti. Kad se probudi u svome domu u San Diegu u Kaliforniji, u godini 2025, ponovno zdravog uma i tijela, stvarnost mu se čini šokantnom. Knjige gotovo da više ne postoje. Malotko se služi računalima jer su ih potpuno zamijenile pametne kontaktne leće koje korisnika spajaju na internet putem odjeće i bežičnih stanica koje su gotovo posvuda. Zgrade izgledaju prilično trošno, čak oronulo, osim ako ne nosite leće – u tom slučaju mogu izgledati kako god poželite. Robert shvaća da se čak i on sam promijenio. Sedamdeset i pet mu je godina, no nakon silnih tretmana kojima je podvrgnut izgleda gotovo kao tinejdžer. A to je tek vrh ledenog brijega novog digitalnog doba. Dok se Gu nastoji uhvatiti u koštac s vlastitom budućnošću, tajnoviti stranac njega i ostale nevine žrtve uvlači u urotu s potencijalno razarajućim posljedicama. Njegova jedina nada – pa i jedina nada za spas cijelog svijeta – njegova je trinaestogodišnja unuka Miri i njezin neobični prijatelj, gospodin Zec, koji će možda nekako uspjeti spriječiti ono najgore.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter