Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Harry potter i ukleto dijete: prvi i drugi dio

Harry potter i ukleto dijete: prvi i drugi dio

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789533168302

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M5698

Broj strana:

340

Težina:

655 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

39,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Harryju Potteru nikad nije bilo lako pa nije ni danas dok nastoji pronaći ravnotežu između uloga prezaposlenog djelatnika Ministarstva magije, supruga i oca troje djece školske dobi.

I dok je Harry prisiljen uhvatiti se ukoštac s prošlošću koja odbija ostati gdje joj je i mjesto, njegov najmlađi sin Albus mora se boriti s teretom obiteljskog nasljeđa koje nikad nije želio. U zlokobnom stapanju prošlosti i sadašnjosti, otac i sin otkrit će neugodnu istinu: tamu ponekad pronalazimo na sasvim neočekivanim mjestima.

Prema novom, izvornom predlošku koji potpisuju J.K. Rowling, John Tiffany i Jack Thorne nastao je dramski tekst Harry Potter i ukleto dijete autora Jacka Thornea. Osma priča o Harryju Potteru ujedno je i prva priča namijenjena izvođenju na kazališnoj pozornici. Ova posebna verzija teksta koja se koristila na glumačkim probama upoznala je čitatelje širom svijeta s nastavkom putovanja Harryja Pottera i njegovih prijatelja i obitelji odmah nakon svjetske praizvedbe drame na londonskom West Endu 30. srpnja 2016. godine.

  • Originalni naziv: Harry Potter and the...
  • Prevodilac: Dubravka Petrović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Harryju Potteru nikad nije bilo lako pa nije ni danas dok nastoji pronaći ravnotežu između uloga prezaposlenog djelatnika Ministarstva magije, supruga i oca troje djece školske dobi. I dok je Harry prisiljen uhvatiti se ukoštac s prošlošću koja odbija ostati gdje joj je i mjesto, njegov najmlađi sin Albus mora se boriti s teretom obiteljskog nasljeđa koje nikad nije želio. U zlokobnom stapanju prošlosti i sadašnjosti, otac i sin otkrit će neugodnu istinu: tamu ponekad pronalazimo na sasvim neočekivanim mjestima. Prema novom, izvornom predlošku koji potpisuju J.K. Rowling, John Tiffany i Jack Thorne nastao je dramski tekst Harry Potter i ukleto dijete autora Jacka Thornea. Osma priča o Harryju Potteru ujedno je i prva priča namijenjena izvođenju na kazališnoj pozornici. Ova posebna verzija teksta koja se koristila na glumačkim probama upoznala je čitatelje širom svijeta s nastavkom putovanja Harryja Pottera i njegovih prijatelja i obitelji odmah nakon svjetske praizvedbe drame na londonskom West Endu 30. srpnja 2016. godine.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter