Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Hari Poter i kamen mudrosti

Hari Poter i kamen mudrosti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788674704561

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

D0957

Broj strana:

235

Težina:

312 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Hari Poter nikada nije bio zvijezda kvidič tima, koja dobija poene dok jaše na metli visoko iznad zemlje. Ne zna vradžbine, nikada nije uhvatio zmaja, i nikada nije nosio ogrtač nevidljivosti.

Sve što je znao je jadni život sa porodicom Darsli, užasnom tetkom i tečom i njihovim gnusnim sinom Dadlijem, velikim, razmaženim siledžijom. Njegova soba je malena šupa u podnožju stepenica i nije imao rođendansku zabavu 11 godina.

Ali sve će se promijeniti kada stigne misteriozno pismo od sove kurira: poziv za nevjerovatno mjesto gdje će Hari i svi koji čitaju o njemu doživjeti kao nezaboravno. Tamo neće pronaći samo prijatelje, vazdušni sport, magiju na sve strane od učionica do obroka, već i veliku sudbinu koja ga je čekala... Ukoliko Hari preživi ono što dolazi.

  • Prevodilac: Vesna i Draško Roganović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x200
  • Zemlja porijekla: Crna Gora
  • Stanje: Nova

Detalji

Hari Poter nikada nije bio zvijezda kvidič tima, koja dobija poene dok jaše na metli visoko iznad zemlje. Ne zna vradžbine, nikada nije uhvatio zmaja, i nikada nije nosio ogrtač nevidljivosti. Sve što je znao je jadni život sa porodicom Darsli, užasnom tetkom i tečom i njihovim gnusnim sinom Dadlijem, velikim, razmaženim siledžijom. Njegova soba je malena šupa u podnožju stepenica i nije imao rođendansku zabavu 11 godina. Ali sve će se promijeniti kada stigne misteriozno pismo od sove kurira: poziv za nevjerovatno mjesto gdje će Hari i svi koji čitaju o njemu doživjeti kao nezaboravno. Tamo neće pronaći samo prijatelje, vazdušni sport, magiju na sve strane od učionica do obroka, već i veliku sudbinu koja ga je čekala... Ukoliko Hari preživi ono što dolazi.

Dodatne informacije

Izdavač Nova knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter