Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Čarobnica - Tajne besmrtnog Nicholasa Flamela - knjiga treća

Čarobnica - Tajne besmrtnog Nicholasa Flamela - knjiga treća

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Michael Scott


ISBN:

978-953-316-184-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K6103

Broj strana:

351

Težina:

688 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

34,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Srce Nicholasa Flamela gotovo je prepuklo dok mu se njegov voljeni Pariz rušio pred očima. Dee i Machiavelli uništili su grad, no i sam je Flamel odigrao ulogu u njegovu uništenju. Sophie i Josh Newman sasvim jasno pokazuju da su baš oni blizanci iz proročanstva, a Flamel ih mora zaštititi, kao i spise Starije rase. No Nicholas je svakim danom sve slabiji. Perenelle je još zarobljena u Alcatrazu, a sad kad je i Scatty nestala, skupina je ostala nezaštićena. A tu je i Clarent – Excaliburov mač parnjak. Clarentova je moć nezamisliva, a zlo koje u sebi nosi čini ga neupotrebljivim: svatko tko se njime posluži, bit će zaražen njegovom tamom. Ako želi poraziti Deeja, Nicholas će morati pronaći pripadnika Starije rase koji će Josha i Sophie poučiti trećoj elementarnoj magiji – magiji vode. U čemu je problem? Jedini koji to može učiniti je Gilgameš, a on je posve, posve lud.

Michael Scott, jedan od najuspješnijih suvremenih irskih pisaca, poznat kao kralj fantastičke književnosti, romanom Čarobnica nastavlja izvrstan ciklus Tajne besmrtnog Nicholasa Flamela.

  • Originalni naziv: THE SORCERESS THE SECRETS...
  • Prevodilac: Petra Mrduljaš
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Srce Nicholasa Flamela gotovo je prepuklo dok mu se njegov voljeni Pariz rušio pred očima. Dee i Machiavelli uništili su grad, no i sam je Flamel odigrao ulogu u njegovu uništenju. Sophie i Josh Newman sasvim jasno pokazuju da su baš oni blizanci iz proročanstva, a Flamel ih mora zaštititi, kao i spise Starije rase. No Nicholas je svakim danom sve slabiji. Perenelle je još zarobljena u Alcatrazu, a sad kad je i Scatty nestala, skupina je ostala nezaštićena. A tu je i Clarent – Excaliburov mač parnjak. Clarentova je moć nezamisliva, a zlo koje u sebi nosi čini ga neupotrebljivim: svatko tko se njime posluži, bit će zaražen njegovom tamom. Ako želi poraziti Deeja, Nicholas će morati pronaći pripadnika Starije rase koji će Josha i Sophie poučiti trećoj elementarnoj magiji – magiji vode. U čemu je problem? Jedini koji to može učiniti je Gilgameš, a on je posve, posve lud. Michael Scott, jedan od najuspješnijih suvremenih irskih pisaca, poznat kao kralj fantastičke književnosti, romanom Čarobnica nastavlja izvrstan ciklus Tajne besmrtnog Nicholasa Flamela.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter