Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Zenica Sveta - Točak Vremena, knjiga prva

Zenica Sveta - Točak Vremena, knjiga prva

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-4714-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D1183

Broj strana:

576

Težina:

650 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

38,50 KM
do 7 dana

Razlog preporuke:

Autor bestseler serijala Točak vremena.

Kategorije:

Sadržaj:

Točak Vremena - knjiga prva

Točak vremena se okreće i Doba dolaze i prolaze, ostavljajući za sobom sećanja koja postaju legende. Legende blede u mitove, a mitovi su već davno zaboravljeni kada Doba koje ih je izrodilo ponovo nastupi. U Trećem dobu, Dobu Proročanstva, Svet i Vreme vise o koncu. Sve što beše, sve što će biti i sve što jeste još može da padne pod Senku.

Moiraina Damodred stiže u Emondovo Polje u potrazi za onim za koga je prorečeno da će se suprotstaviti Mračnome, zlom biću koje seje haos i razaranje. Kada opaka družina poluljudi-poluzveri upadne u selo tražeći neprijatelja svog gospodara, Moiraina uspeva da ubedi Randa al’Tora i njegove prijatelje da napuste svoje domove i zakorače u nezamisliv svet prepun opasnosti koje vrebaju i u senkama i na svetlu.

Još od prvog objavljivanja 1990. godine Točak vremena opčinjava milione čitalaca širom sveta svojim opsegom, originalnošću i upečatljivim likovima. Zenica sveta proglašena je jednim od najomiljenijih američkih romana.

  • Prevodilac: Ivan Jovanovic
  • Edicija: Točak Vremena
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Točak Vremena - knjiga prva Točak vremena se okreće i Doba dolaze i prolaze, ostavljajući za sobom sećanja koja postaju legende. Legende blede u mitove, a mitovi su već davno zaboravljeni kada Doba koje ih je izrodilo ponovo nastupi. U Trećem dobu, Dobu Proročanstva, Svet i Vreme vise o koncu. Sve što beše, sve što će biti i sve što jeste još može da padne pod Senku. Moiraina Damodred stiže u Emondovo Polje u potrazi za onim za koga je prorečeno da će se suprotstaviti Mračnome, zlom biću koje seje haos i razaranje. Kada opaka družina poluljudi-poluzveri upadne u selo tražeći neprijatelja svog gospodara, Moiraina uspeva da ubedi Randa al’Tora i njegove prijatelje da napuste svoje domove i zakorače u nezamisliv svet prepun opasnosti koje vrebaju i u senkama i na svetlu. Još od prvog objavljivanja 1990. godine Točak vremena opčinjava milione čitalaca širom sveta svojim opsegom, originalnošću i upečatljivim likovima. Zenica sveta proglašena je jednim od najomiljenijih američkih romana.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Autor bestseler serijala Točak vremena.

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter