Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Vreme prezira - Saga o vešcu 4

Vreme prezira - Saga o vešcu 4

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7702-229-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

V3232

Broj strana:

351

Težina:

370 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,50 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Viještac i Ciri u svijetu zahvaćenom plamenom…
Veliki sabor čarobnjaka okončava se krvavim prevratom, dok carstvo Nilfgarda ratuje sa kraljevstvima Sjevera. Ratni vihor bjesni i razmešta Ciri, Geralta i Jenefer na različite strane svijeta. Nastupilo je vrijeme mača i sjekire. Vrijeme prezira.
U svijetu zahvaćenom ratnim razaranjima i pustošenjem na površinu su izmilili Pacovi – banda otpadnika, životnih brodolomnika koje je iznedrio rat. Snažno povezani osjećanjem prezira prema svima koji im ne pripadaju, oni ne prezaju ni pred čim, pa ni pred smrću, jer više nemaju šta da izgube.


Vreme prezira je četvrta od sedam knjiga Sage o vešcu, koju sačinjavaju dvije zbirke pripovjedaka i pet romana. Saga je postala bestseler ne samo u autorovoj rodnoj Poljskoj već i širom svijeta. Prevedena je na brojne svjetske jezike, po njoj je snimljena TV serija i napravljena čuvena kompjuterska igra The Witcher.


Ova saga je unijela korjenite promjene u žanr epske fantastike. U maštovito oživotvorenom svijetu čarobnjaka, vilenjaka, patuljaka, i najrazličitijih čudovišta, osebujno se prepliću mitologija i savremena dinamika akcije, egzotični krajolici, mistika, i sve ono što čini standarde ovog žanra.


Četvrta knjiga Sage o vešcu je, izgleda, još bolja od prethodne. Strašnom snagom i vrtoglavom akcijom hrli ka ključnim događajima, koji će vas ostaviti bez daha. Bez razmišljanja možemo da kažemo da je ovo jedna od najboljih knjiga epske fantastike.
Fantasy Fan


Poput dobro uvježbanog mađioničarskog trika, svaka knjiga Andžeja Sapkovskog opčinjava spojem intelektualne oštrine, mašte i lakonskog humora.
Qué leer

  • Originalni naziv: Czas pogardy
  • Prevodilac: Milica Markić
  • Edicija: Saga o vešcu
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 205x145
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Viještac i Ciri u svijetu zahvaćenom plamenom… Veliki sabor čarobnjaka okončava se krvavim prevratom, dok carstvo Nilfgarda ratuje sa kraljevstvima Sjevera. Ratni vihor bjesni i razmešta Ciri, Geralta i Jenefer na različite strane svijeta. Nastupilo je vrijeme mača i sjekire. Vrijeme prezira. U svijetu zahvaćenom ratnim razaranjima i pustošenjem na površinu su izmilili Pacovi – banda otpadnika, životnih brodolomnika koje je iznedrio rat. Snažno povezani osjećanjem prezira prema svima koji im ne pripadaju, oni ne prezaju ni pred čim, pa ni pred smrću, jer više nemaju šta da izgube. Vreme prezira je četvrta od sedam knjiga Sage o vešcu, koju sačinjavaju dvije zbirke pripovjedaka i pet romana. Saga je postala bestseler ne samo u autorovoj rodnoj Poljskoj već i širom svijeta. Prevedena je na brojne svjetske jezike, po njoj je snimljena TV serija i napravljena čuvena kompjuterska igra The Witcher. Ova saga je unijela korjenite promjene u žanr epske fantastike. U maštovito oživotvorenom svijetu čarobnjaka, vilenjaka, patuljaka, i najrazličitijih čudovišta, osebujno se prepliću mitologija i savremena dinamika akcije, egzotični krajolici, mistika, i sve ono što čini standarde ovog žanra. Četvrta knjiga Sage o vešcu je, izgleda, još bolja od prethodne. Strašnom snagom i vrtoglavom akcijom hrli ka ključnim događajima, koji će vas ostaviti bez daha. Bez razmišljanja možemo da kažemo da je ovo jedna od najboljih knjiga epske fantastike. Fantasy Fan Poput dobro uvježbanog mađioničarskog trika, svaka knjiga Andžeja Sapkovskog opčinjava spojem intelektualne oštrine, mašte i lakonskog humora. Qué leer

    Dodatne informacije

    Izdavač Čarobna knjiga
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter