Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Tornjevi ponoći - deo drugi

Tornjevi ponoći - deo drugi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-1243-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V4598

Broj strana:

459

Težina:

581 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Trinaesta knjiga u serijalu Točak vremena.

Gle, dočekaće svijet da će zatvor Najvećega oslabiti, baš kao udovi onih što ga načiniše. Opet će Njegov veličanstveni plašt ugušiti Šaru svega i Veliki gospodar će pružiti Svoju ruku kako bi zgrabio ono što je Njegovo. Pobunjene zemlje biće ogoljene, a njihova djeca natijerana da jecaju. Neće biti nikoga do Njega i onih koji su okrenuli poglede ka Njegovom veličanstvu.

Toga dana, kada Jednooka Luda bude putovala dvoranama žaljenja i kada Prvi Među Štetočinama digne ruku da podari slobodu Onome Koji Će Uništiti, nastupiće poslednji dani gordosti Palog Kovača. Da, i Slomljeni Vuk, onaj kojeg je Smrt spoznala, pašće i progutaće ga Ponoćne kule. A njegovo uništenje unijeće strah i tugu u ljudska srca i uzdrmati njihovu volju.

A onda će doći Gospodar Večeri i On će uzeti naše oči, jer naše će se duše pokloniti pred Njim i On će uzeti našu kožu, jer naše meso će služiti Njemu i On će uzeti naše usne, jer samo ćemo Njega hvaliti. I Gospodar Večeri suočiće se sa Slomljenim Zatočnikom i proliće njegovu krv da bi nam donio tako predivnu Tamu. Neka se krici začuju, o sledbenici Sijenke. Preklinjite za svoje uništenje!

Iz Proročanstva Sijenke

Točak vremena se okreće i doba dolaze i prolaze. Sve što jeste, što je bilo i što će biti još može da padne pod Sjenku.

  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Trinaesta knjiga u serijalu Točak vremena. Gle, dočekaće svijet da će zatvor Najvećega oslabiti, baš kao udovi onih što ga načiniše. Opet će Njegov veličanstveni plašt ugušiti Šaru svega i Veliki gospodar će pružiti Svoju ruku kako bi zgrabio ono što je Njegovo. Pobunjene zemlje biće ogoljene, a njihova djeca natijerana da jecaju. Neće biti nikoga do Njega i onih koji su okrenuli poglede ka Njegovom veličanstvu. Toga dana, kada Jednooka Luda bude putovala dvoranama žaljenja i kada Prvi Među Štetočinama digne ruku da podari slobodu Onome Koji Će Uništiti, nastupiće poslednji dani gordosti Palog Kovača. Da, i Slomljeni Vuk, onaj kojeg je Smrt spoznala, pašće i progutaće ga Ponoćne kule. A njegovo uništenje unijeće strah i tugu u ljudska srca i uzdrmati njihovu volju. A onda će doći Gospodar Večeri i On će uzeti naše oči, jer naše će se duše pokloniti pred Njim i On će uzeti našu kožu, jer naše meso će služiti Njemu i On će uzeti naše usne, jer samo ćemo Njega hvaliti. I Gospodar Večeri suočiće se sa Slomljenim Zatočnikom i proliće njegovu krv da bi nam donio tako predivnu Tamu. Neka se krici začuju, o sledbenici Sijenke. Preklinjite za svoje uništenje! Iz Proročanstva Sijenke Točak vremena se okreće i doba dolaze i prolaze. Sve što jeste, što je bilo i što će biti još može da padne pod Sjenku.

    Dodatne informacije

    Izdavač Laguna
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter