Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Red magle - Heroj doba

Red magle - Heroj doba

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-1015-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V4863

Broj strana:

740

Težina:

965 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

27,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ko je heroj doba?

Da bi srušila Poslednje carstvo i povratila slobodu narodu, Vin je ubila Gospoda Vladara. Ali, posljedica toga je povratak Jaza - smrtonosnog vida sveprisutne magle, kao i sve češće i jače padavine pepela i sve silniji zemljotresi. Izgleda da je čovječanstvo osuđeno na propast.

Izbjegavši sigurnu smrt u završnici Zdenca uspenja samo zahvaljujući tome što je postao maglar, car Elen Ventur se nada da će otkriti tragove koje je ostavio Gospod Vladar i da će mu ti tragovi omogućiti da spasi svijet. Vin izjeda grižnja savjest zbog toga što je prevarena da iz Zdenca oslobodi tajanstvenu silu znanu kao Propast, koja želi da uništi svijet i koja se čini nezaustavljivom, zahvaljujući svojoj sveprisutnosti i moćima da mjenja stvarnost. Vin čak ne može ni da razgovara sa Elendom, da Popast ne bi saznao za njihove namjere!

Završnica trilogije Red magle je ispunjenje obećanja iz prva dva toma. Veze i nagovještaji ukorenjeni u prvim poglavljima ove trilogije bivaju protumačeni, a zapanjujuća iznenađenja zadiviće čitaoce. Sve vodi do završnice kojoj po originalnosti i smjelosti nema ravne i nakon koje će čitaoci u čudu trljati oči, kao da su se prenuli iz čudesnog sna.

  • Originalni naziv: Mistborn: The Hero of...
  • Prevodilac: Ivan Jovanović
  • Edicija: Red magle
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Ko je heroj doba? Da bi srušila Poslednje carstvo i povratila slobodu narodu, Vin je ubila Gospoda Vladara. Ali, posljedica toga je povratak Jaza - smrtonosnog vida sveprisutne magle, kao i sve češće i jače padavine pepela i sve silniji zemljotresi. Izgleda da je čovječanstvo osuđeno na propast. Izbjegavši sigurnu smrt u završnici Zdenca uspenja samo zahvaljujući tome što je postao maglar, car Elen Ventur se nada da će otkriti tragove koje je ostavio Gospod Vladar i da će mu ti tragovi omogućiti da spasi svijet. Vin izjeda grižnja savjest zbog toga što je prevarena da iz Zdenca oslobodi tajanstvenu silu znanu kao Propast, koja želi da uništi svijet i koja se čini nezaustavljivom, zahvaljujući svojoj sveprisutnosti i moćima da mjenja stvarnost. Vin čak ne može ni da razgovara sa Elendom, da Popast ne bi saznao za njihove namjere! Završnica trilogije Red magle je ispunjenje obećanja iz prva dva toma. Veze i nagovještaji ukorenjeni u prvim poglavljima ove trilogije bivaju protumačeni, a zapanjujuća iznenađenja zadiviće čitaoce. Sve vodi do završnice kojoj po originalnosti i smjelosti nema ravne i nakon koje će čitaoci u čudu trljati oči, kao da su se prenuli iz čudesnog sna.

    Dodatne informacije

    Izdavač Laguna
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter