Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Pustinjsko koplje

Pustinjsko koplje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Piter V. Bret


ISBN:

978-86-521-1174-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V4853

Broj strana:

675

Težina:

838 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

26,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Nastavak romana Noć demona.

Za ljudski rod sunce je na zalasku. Noć sada pripada proždrljivim demonima, koji vrebaju sve malobrojnije stanovništvo, prinuđeno da se skriva iza napola zaboravljenih simbola moći. Legende govore o Izbavitelju: generalu koji je nekada davno ujedinio čitavo čovječanstvo i porazio demone. Je li je povratak Izbavitelja samo još jedan mit? Možda i nije.
Iz pustinje izjahuje Aman Džardir, koji je pustinjska plemena pretvorio u vojsku za ubijanje demona. Proglasio se za Šar’Damu Kaa, Izbavitelja, i kao dokaz svog prava nosi drevno oružje - koplje i krunu. Ipak, sjevernjaci smatraju da je Izbavitelj jedan od njih: Iscrtani Čovjek, mračna i zlokobna prilika. Nekada su Šar?Dama Ka i Iscrtani Čovjek bili prijatelji. Sada su žestoki protivnici.

Stare odanosti stavljaju se na probu i nove se rađaju, ali svi su nesvjesni pojave novog soja demona ? Inteligentnijih i smrtonosnijih od svih do sada.

  • Originalni naziv: The Desert Spear
  • Prevodilac: Nevena Andrić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Nastavak romana Noć demona. Za ljudski rod sunce je na zalasku. Noć sada pripada proždrljivim demonima, koji vrebaju sve malobrojnije stanovništvo, prinuđeno da se skriva iza napola zaboravljenih simbola moći. Legende govore o Izbavitelju: generalu koji je nekada davno ujedinio čitavo čovječanstvo i porazio demone. Je li je povratak Izbavitelja samo još jedan mit? Možda i nije. Iz pustinje izjahuje Aman Džardir, koji je pustinjska plemena pretvorio u vojsku za ubijanje demona. Proglasio se za Šar’Damu Kaa, Izbavitelja, i kao dokaz svog prava nosi drevno oružje - koplje i krunu. Ipak, sjevernjaci smatraju da je Izbavitelj jedan od njih: Iscrtani Čovjek, mračna i zlokobna prilika. Nekada su Šar?Dama Ka i Iscrtani Čovjek bili prijatelji. Sada su žestoki protivnici. Stare odanosti stavljaju se na probu i nove se rađaju, ali svi su nesvjesni pojave novog soja demona ? Inteligentnijih i smrtonosnijih od svih do sada.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter