Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.042

Facebook slicica

Katalog

Kushielova strijela 2 - Kushielovo nasljeđe - knjiga prva

Kushielova strijela 2 - Kushielovo nasljeđe - knjiga prva

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-316-671-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K9541

Broj strana:

192

Težina:

110 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

5,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Phèdrina slava milosnice raste, a s njom i status njezine klijentele. No, njoj nije posao da obilazi ložnice, već da prikuplja informacije za svog gospodara, Anafiela. Kako bi je zaštitio u sve većoj opasnosti koja se gomila oko njih, Anafiel unajmljuje izučenog ratnika-svećenika Joscelina za tjelesnog čuvara. Joscelin je Phèdrina suprotnost i njih se dvoje sukobljavaju od prvog susreta, hladni Cassilinac i temperamentna Naamahina službenica.

Gatara je upozorila Phèdre da će požaliti dan kad sazna tajnu svog gospodara, no nije mogla ni sanjati da će je taj dan otjerati u smrznute planine Skaldije u pratnji cassilinskog brata. Nevjerojatna izdaja i strahovita prijetnja njihovoj ljubljenoj domovini natjerat će Phèdre i Joscelina na mnogo veću bliskost no što su je ikada željeli…

Jacqueline Carey je u Kushielovoj strijeli zasigurno ispisala najljepše stranice suvremene fantastike. Njezino pismo meko je poput postelje, podatno poput konkubine, bogato poput Phèdrinih klijenata i – bez dvojbe – iskvarit će vas do srži. Srećom, ovo je samo dio serijala prepunog prevrata, izdaja, urota i s galerijom najupečatljivijih likova koje možete zamisliti. Algoritam vam predstavlja ovu fascinantnu erotičnu heroinu u prijevodu Tajane Pavičević.

  • Originalni naziv: Kushiels Dart
  • Prevodilac: Tajana Pavičević
  • Edicija: Kushielovo nasljeđe
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 180x280
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Phèdrina slava milosnice raste, a s njom i status njezine klijentele. No, njoj nije posao da obilazi ložnice, već da prikuplja informacije za svog gospodara, Anafiela. Kako bi je zaštitio u sve većoj opasnosti koja se gomila oko njih, Anafiel unajmljuje izučenog ratnika-svećenika Joscelina za tjelesnog čuvara. Joscelin je Phèdrina suprotnost i njih se dvoje sukobljavaju od prvog susreta, hladni Cassilinac i temperamentna Naamahina službenica. Gatara je upozorila Phèdre da će požaliti dan kad sazna tajnu svog gospodara, no nije mogla ni sanjati da će je taj dan otjerati u smrznute planine Skaldije u pratnji cassilinskog brata. Nevjerojatna izdaja i strahovita prijetnja njihovoj ljubljenoj domovini natjerat će Phèdre i Joscelina na mnogo veću bliskost no što su je ikada željeli… Jacqueline Carey je u Kushielovoj strijeli zasigurno ispisala najljepše stranice suvremene fantastike. Njezino pismo meko je poput postelje, podatno poput konkubine, bogato poput Phèdrinih klijenata i – bez dvojbe – iskvarit će vas do srži. Srećom, ovo je samo dio serijala prepunog prevrata, izdaja, urota i s galerijom najupečatljivijih likova koje možete zamisliti. Algoritam vam predstavlja ovu fascinantnu erotičnu heroinu u prijevodu Tajane Pavičević.

    Dodatne informacije

    Izdavač Algoritam Zagreb
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter