Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Kushielova strijela 1 - Kushielovo nasljeđe - knjiga prva

Kushielova strijela 1 - Kushielovo nasljeđe - knjiga prva

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-316-670-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K9540

Broj strana:

192

Težina:

120 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

5,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

“Ljubi kako želiš”, tako je govorio Blaženi Elua, miljenik anđela. Njegovi potomci danas vladaju najljepšom od svih zemalja svijeta, Zemljom Anđela, zemljom ljubavi, umjetnosti, obilja i najsmrtonosnijih intriga.

U taj svijet slobodne i opasne ljubavi stupit će Phèdre, prodana kao dijete u sužanjstvo u jednu od kuća Noćnog cvijeća. Iako odgajana kao milosnica, biljeg u njezinu oku pokazat će onima koji znaju vidjeti da ju je jedan od bogova uzeo kao svoju poslanicu i poklonio joj težak dar – za nju, bol donosi užitak, a ljubav je patnja. Njezinu slobodu otkupljuje Anafiel Delaunay, samozatajni plemić zataškane prošlosti koji je namjerava ponuditi samo izabranima – moćnicima čije tajne želi saznati kako bi vratio čast svom imenu i osvetio čovjeka koji mu je bio više od brata.

Jaqueline Carey je u Kushielovoj strijeli zasigurno ispisala najljepše stranice suvremene fantastike. Njezino pismo meko je poput postelje, podatno poput konkubine, bogato poput njezinih klijenata i – bez dvojbe – iskvarit će vas do srži. Srećom, ovo je samo prvi dio serijala Kushielovo nasljeđe, prepunog prevrata, izdaja, urota i s galerijom najupečatljivijih likova koje možete zamisliti. Algoritam vam predstavlja ovu fascinantnu erotičnu heroinu u prijevodu Tajane Pavičević.

  • Originalni naziv: Kushiels Dart
  • Prevodilac: Tajana Pavičević
  • Edicija: Kushielovo nasljeđe
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 180x280
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

    Detalji

    “Ljubi kako želiš”, tako je govorio Blaženi Elua, miljenik anđela. Njegovi potomci danas vladaju najljepšom od svih zemalja svijeta, Zemljom Anđela, zemljom ljubavi, umjetnosti, obilja i najsmrtonosnijih intriga. U taj svijet slobodne i opasne ljubavi stupit će Phèdre, prodana kao dijete u sužanjstvo u jednu od kuća Noćnog cvijeća. Iako odgajana kao milosnica, biljeg u njezinu oku pokazat će onima koji znaju vidjeti da ju je jedan od bogova uzeo kao svoju poslanicu i poklonio joj težak dar – za nju, bol donosi užitak, a ljubav je patnja. Njezinu slobodu otkupljuje Anafiel Delaunay, samozatajni plemić zataškane prošlosti koji je namjerava ponuditi samo izabranima – moćnicima čije tajne želi saznati kako bi vratio čast svom imenu i osvetio čovjeka koji mu je bio više od brata. Jaqueline Carey je u Kushielovoj strijeli zasigurno ispisala najljepše stranice suvremene fantastike. Njezino pismo meko je poput postelje, podatno poput konkubine, bogato poput njezinih klijenata i – bez dvojbe – iskvarit će vas do srži. Srećom, ovo je samo prvi dio serijala Kushielovo nasljeđe, prepunog prevrata, izdaja, urota i s galerijom najupečatljivijih likova koje možete zamisliti. Algoritam vam predstavlja ovu fascinantnu erotičnu heroinu u prijevodu Tajane Pavičević.

    Dodatne informacije

    Izdavač Algoritam Zagreb
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter