Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.168

Facebook slicica

Katalog

Eragon

Eragon

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Sierra


ISBN:

3348542202498

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M1004

Broj strana:

0

Težina:

124 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Igra je napravljena prema knjizi koju je napisao Christopher Paolini. Ako ste fan knjige Gospodara Prstenova onda ćete primijetiti dosta sličnosti između ova dva naslova, što je u jednu ruku dobro. Priča prati mladog Jahača Zmajeva Eragona i Broma (kasnije ga zamjenjuje Murtag) na putovanju do Vardena (otpor Carstvu) kroz pale gradove, otvorena polja i unutrašnjosti planina. Na tom putu pomoći će vam vaš zmaj po imenu Safira. Cilj igre je doći do Vardena prolazeći kroz horde neprijatelja, od Urgala, Kula i Razaca, pa do glavnog neprijatelja Durze. Ako će tko čitati knjigu, posebno obratite pozornost na to da je Christopher Paolini napisao knjigu dok je imao samo 15 godina.

Sa grafičke strane igra nije loša, magije su izvedene lijepo, a i zvuk je poprilično dobar. Zvuk dobro opisuje atmosferu, koja vas prati kroz nivoe. Posebno bi istaknuo zvuk u borbama, i to onaj prilikom ukrštavanja mačeva. Ono što ju ističe jest da je zvuk isti kao i u filmu, a dijaloge su izgovarali istoimeni glumci. Grafika najviše podsjeća na LOTR: The Return of The King, koja je, ako se sjećate, istog principa kao i ova igra.

Ljubitelji igara poput ove će naprosto uživati u igri. Ovo će biti igra koju nećete moći prijeći odjednom. Ali ako želite ubiti par poslije podneva ovo je prava igra za vas bez upotrebe moždanih vijuga.

Igra se pokreće na Windows platformi i zahtjeva 512MB memorije i grafičku karticu sa barem 128MB memorije.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Engleski jezik
  • Vrsta uveza: CD kutija
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 135x190
  • Zemlja porijekla: Velika Britanija
  • Stanje: Nova

Detalji

Igra je napravljena prema knjizi koju je napisao Christopher Paolini. Ako ste fan knjige Gospodara Prstenova onda ćete primijetiti dosta sličnosti između ova dva naslova, što je u jednu ruku dobro. Priča prati mladog Jahača Zmajeva Eragona i Broma (kasnije ga zamjenjuje Murtag) na putovanju do Vardena (otpor Carstvu) kroz pale gradove, otvorena polja i unutrašnjosti planina. Na tom putu pomoći će vam vaš zmaj po imenu Safira. Cilj igre je doći do Vardena prolazeći kroz horde neprijatelja, od Urgala, Kula i Razaca, pa do glavnog neprijatelja Durze. Ako će tko čitati knjigu, posebno obratite pozornost na to da je Christopher Paolini napisao knjigu dok je imao samo 15 godina. Sa grafičke strane igra nije loša, magije su izvedene lijepo, a i zvuk je poprilično dobar. Zvuk dobro opisuje atmosferu, koja vas prati kroz nivoe. Posebno bi istaknuo zvuk u borbama, i to onaj prilikom ukrštavanja mačeva. Ono što ju ističe jest da je zvuk isti kao i u filmu, a dijaloge su izgovarali istoimeni glumci. Grafika najviše podsjeća na LOTR: The Return of The King, koja je, ako se sjećate, istog principa kao i ova igra. Ljubitelji igara poput ove će naprosto uživati u igri. Ovo će biti igra koju nećete moći prijeći odjednom. Ali ako želite ubiti par poslije podneva ovo je prava igra za vas bez upotrebe moždanih vijuga. Igra se pokreće na Windows platformi i zahtjeva 512MB memorije i grafičku karticu sa barem 128MB memorije.

Dodatne informacije

Izdavač Sierra
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Knjige koje bi vas mogle zanimati:

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter