Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Engleski asasin

Engleski asasin

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Daniel Silva


ISBN:

86-7436-553-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K2584

Broj strana:

333

Težina:

436 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Učini mi jednu malu uslugu. Rukom je dodirnuo poruku. Spali ovu prokletu stvar. Potrudi se da se niko ne spotakne ni na jednu neprijatnu uspomenu iz prošlosti. Ovo je Švajcarska. Ovde prošlost ne postoji.

Gabrijel Alon je mnogo uradio u životu. Po zanimanju nekadašnji izraelski špijun, po ličnom izboru restaurator umjetničkih slika, zna više nego što želi da zna o smrti, izdaji i tajnama, ali ga je i pored toga iznenadio prizor pred kojim se našao.

Zadatak da očisti sliku jednog starog majstora u domu izvjesnog bankarskog milionera doveo ga je u kuću u Cirihu, i sada stoji u sobi, osjećajući miris soli i hrđe, a pod nogama vlažan tepih. Dodirnuo je tepih prstima i prinio ih licu. Stoji u krvi. I zna da će mu od sada život biti potpuno drugačiji.

Prije no što završi, Alon će biti upleten u niz događaja u vezi s ukradenim umjetničkim predmetima, decenijama starim samoubistvom i mračnim i krvavim tragovima ubistava - od kojih je neka sam počinio. Ponovo će ući u špijunski svijet koji je smatrao svojom prošlošću. I boriće se za sopstveni život s asasinom u čijoj je obuci i sâm učestvovao i koji će pokazati učitelju koliko je naučio...

Romane Danijela Silve kritičari upoređuju sa najboljim djelima Džona le Karea, Frederika Forsajta i Kena Foleta. Prepun potpune neizvjesnosti, bogatih likova i neočekivanih preokreta, Engleski asasin je sasvim učvrstio Silvin položaj novog majstora trilera.

  • Originalni naziv: The English Assassin
  • Prevodilac: Žermen Filipović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Učini mi jednu malu uslugu. Rukom je dodirnuo poruku. Spali ovu prokletu stvar. Potrudi se da se niko ne spotakne ni na jednu neprijatnu uspomenu iz prošlosti. Ovo je Švajcarska. Ovde prošlost ne postoji. Gabrijel Alon je mnogo uradio u životu. Po zanimanju nekadašnji izraelski špijun, po ličnom izboru restaurator umjetničkih slika, zna više nego što želi da zna o smrti, izdaji i tajnama, ali ga je i pored toga iznenadio prizor pred kojim se našao. Zadatak da očisti sliku jednog starog majstora u domu izvjesnog bankarskog milionera doveo ga je u kuću u Cirihu, i sada stoji u sobi, osjećajući miris soli i hrđe, a pod nogama vlažan tepih. Dodirnuo je tepih prstima i prinio ih licu. Stoji u krvi. I zna da će mu od sada život biti potpuno drugačiji. Prije no što završi, Alon će biti upleten u niz događaja u vezi s ukradenim umjetničkim predmetima, decenijama starim samoubistvom i mračnim i krvavim tragovima ubistava - od kojih je neka sam počinio. Ponovo će ući u špijunski svijet koji je smatrao svojom prošlošću. I boriće se za sopstveni život s asasinom u čijoj je obuci i sâm učestvovao i koji će pokazati učitelju koliko je naučio... Romane Danijela Silve kritičari upoređuju sa najboljim djelima Džona le Karea, Frederika Forsajta i Kena Foleta. Prepun potpune neizvjesnosti, bogatih likova i neočekivanih preokreta, Engleski asasin je sasvim učvrstio Silvin položaj novog majstora trilera.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter