Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Energetska medicina

Energetska medicina

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Donna Eden


ISBN:

978-86-7348-309-2

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K4693

Broj strana:

363

Težina:

1000 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

26,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Koristite vaše tjelesne energije da poboljšate vitalnost i izdržljivost, ojačate vaš imuni sistem, otklonite bol, prehlade i glavobolje, očvrsnete vaše pamćenje i um i sačuvate vaše cjelokupno zdravlje i ravnotežu petominutnom dnevnom rutinom!

Energetsko samoiscjeljenje leži u osnovi svih drevnih iscjeliteljskih tradicija iz cijelog svijeta, koje su danas osnova svih metoda alternativne medicine. Probudite dva miliona starog iscjelitelja u vama! Energija je sve u nama i oko nas, plivamo u okeanu energije i samo treba da naučimo kako da ovladamo njome i korstimo je za svoj bolji i ispunjeniji život.

U knjizi ćete naći anatomiju vašeg energetskog tela (8 energetskih sistema), način na koji možete komunicirati sa njim, meridijane (mrežu kanala u energetskom tijelu), rad sa čakrama i aurom.

Pozitivne ideje da je bolest dugme za resetovanje vašeg tijela ili da je bol prirodni način za izražavanje ljubavi (teranjem na promjenu), iz korijena će da promijeni vaše stavove prema zdravlju, životu i svijetu u kome živimo.

  • Prevodilac: Milena Bumbulović, Jelena Bumbulović
  • Edicija: Telesni hram
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Koristite vaše tjelesne energije da poboljšate vitalnost i izdržljivost, ojačate vaš imuni sistem, otklonite bol, prehlade i glavobolje, očvrsnete vaše pamćenje i um i sačuvate vaše cjelokupno zdravlje i ravnotežu petominutnom dnevnom rutinom! Energetsko samoiscjeljenje leži u osnovi svih drevnih iscjeliteljskih tradicija iz cijelog svijeta, koje su danas osnova svih metoda alternativne medicine. Probudite dva miliona starog iscjelitelja u vama! Energija je sve u nama i oko nas, plivamo u okeanu energije i samo treba da naučimo kako da ovladamo njome i korstimo je za svoj bolji i ispunjeniji život. U knjizi ćete naći anatomiju vašeg energetskog tela (8 energetskih sistema), način na koji možete komunicirati sa njim, meridijane (mrežu kanala u energetskom tijelu), rad sa čakrama i aurom. Pozitivne ideje da je bolest dugme za resetovanje vašeg tijela ili da je bol prirodni način za izražavanje ljubavi (teranjem na promjenu), iz korijena će da promijeni vaše stavove prema zdravlju, životu i svijetu u kome živimo.

Dodatne informacije

Izdavač Esotheria
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter