Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Enciklopedija kristala - Sveobuhvatni vodič kroz kristale

Enciklopedija kristala - Sveobuhvatni vodič kroz kristale

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Džudi Hol


ISBN:

978-86-7348-226-2

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D0340

Broj strana:

400

Težina:

860 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

80,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

U Enciklopediji kristala može se pronaći sve najbitnije kamenje koje se trenutno može nabaviti u svijetu, kao i neki manje poznati i nedavno otkriveni kristali. Knjiga sadrži slike i opise preko 200 kristala. Neki od njih su: ahat, berit, citrin, tigrovo oko, kalcit, hematit,...

Autorka knjige kao plod svog tridesetogodišnjeg iskustva rada sa kristalima pruža tradicionalna i savremena znanja o kristalima. Forma kataloga omogućava da u trenutku pronađete poznati kristal ili da saznate nešto o kristalu koji ste prvi put vidjeli.

Za svaki kristal je navedena njegova praktična i ezoterična upotreba, uključujući duhovne, mentalne, psihološke, emotivne i fizičke efekte, kao i upotreba u liječenju. Svaki kamen je živo biće. Tek ako mu priđemo i oživimo ga za nas same, dobićemo najviše od njega. Ilustracije u knjizi su lijepe tako da je pravo zadovoljstvo pregledati ovu knjigu i svako ko voli ove darove prirode treba da nabavi ovu knjigu.

  • Originalni naziv: Crystal Bible
  • Prevodilac: Milica Vasić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U Enciklopediji kristala može se pronaći sve najbitnije kamenje koje se trenutno može nabaviti u svijetu, kao i neki manje poznati i nedavno otkriveni kristali. Knjiga sadrži slike i opise preko 200 kristala. Neki od njih su: ahat, berit, citrin, tigrovo oko, kalcit, hematit,... Autorka knjige kao plod svog tridesetogodišnjeg iskustva rada sa kristalima pruža tradicionalna i savremena znanja o kristalima. Forma kataloga omogućava da u trenutku pronađete poznati kristal ili da saznate nešto o kristalu koji ste prvi put vidjeli. Za svaki kristal je navedena njegova praktična i ezoterična upotreba, uključujući duhovne, mentalne, psihološke, emotivne i fizičke efekte, kao i upotreba u liječenju. Svaki kamen je živo biće. Tek ako mu priđemo i oživimo ga za nas same, dobićemo najviše od njega. Ilustracije u knjizi su lijepe tako da je pravo zadovoljstvo pregledati ovu knjigu i svako ko voli ove darove prirode treba da nabavi ovu knjigu.

Dodatne informacije

Izdavač Esotheria
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter