Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Nogomet - Svjetska prvenstva

Nogomet - Svjetska prvenstva

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-0-60828-3

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D2964

Broj strana:

608

Težina:

2100 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

89,80 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

... Nije nimalo neobično što su se Vlado Vurušić i Ivica S. Buljan zaputili u istraživanje nogometa. Nogomet je fenomen i magnet bez premca, čemu je najviše pridonijela televizija, koja je svijet pretvorila u globalno dvorište. Svjetsko nogometno prvenstvonajgledaniji je događaj na kugli zemaljskoj. Sve finalne utakmice posljednjih svjetskih prvenstava bile su gledanije od Armstrongova prvog koraka na Mjesec 1969. g.
Nogomet je uspio objediniti brojne vrijednosti koje ga čine toliko posebnim. Nogomet je najdemokratskiji šport jer ga mogu igrati svi. Nogomet je šport najpravednije hijerarhije, što smo svi spoznali još kao djeca, kad je najbolji dobio broj 9, a najlošiji morao na gol. Nogomet je najneizvjesniji šport - u borbi 11 protiv 11 priliku uvijek ima i najslabiji. Osim toga, nogomet je i šport najjasnijih pravila. Športske, a osobito nogometne literature u nas nema mnogo. Svaka je nova nogometna knjiga iznimna poslastica.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 200x260
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

... Nije nimalo neobično što su se Vlado Vurušić i Ivica S. Buljan zaputili u istraživanje nogometa. Nogomet je fenomen i magnet bez premca, čemu je najviše pridonijela televizija, koja je svijet pretvorila u globalno dvorište. Svjetsko nogometno prvenstvonajgledaniji je događaj na kugli zemaljskoj. Sve finalne utakmice posljednjih svjetskih prvenstava bile su gledanije od Armstrongova prvog koraka na Mjesec 1969. g. Nogomet je uspio objediniti brojne vrijednosti koje ga čine toliko posebnim. Nogomet je najdemokratskiji šport jer ga mogu igrati svi. Nogomet je šport najpravednije hijerarhije, što smo svi spoznali još kao djeca, kad je najbolji dobio broj 9, a najlošiji morao na gol. Nogomet je najneizvjesniji šport - u borbi 11 protiv 11 priliku uvijek ima i najslabiji. Osim toga, nogomet je i šport najjasnijih pravila. Športske, a osobito nogometne literature u nas nema mnogo. Svaka je nova nogometna knjiga iznimna poslastica.

Dodatne informacije

Izdavač Školska knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter