Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Slikopedija - Enciklopedija na svakoj strani

Slikopedija - Enciklopedija na svakoj strani

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788674784242

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

B4895

Broj strana:

358

Težina:

2100 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

130,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Od insekata i dinosaurusa pa do dragog kamenja i starog Rima, od prvog točka do savremenih vozila, od abakusa do moćnih računara, SLIKOPEDIJA sadrži mnoštvo podataka o najrazličitijim pojmovima i pojavama. Na 358 strana, sa više od 10.000 slika i ilustracija, ova luksuzno opremljena enciklopedija prikazuje i objašnjava neverovatne činjenice o nauci, prirodi, kulturi, sportu, istoriji, običajima, hobijima, hrani, jezicima...

SLIKOPEDIJA je jedinstvena enciklopedija koja se čita i gleda. Namenjena je deci školskog uzrasta, ali je zbog svog raznovrsnog, sistematičnog, bogatog i aktuelnog sardžaja idealna za sve generacije i sve one koji žele da osveže i unaprede svoje opšte znanje i kulturu.

SLIKOPEDIJA je i idealno dodatno gradivo za učenike koji se pripremaju za takmičenja iz najrazličitijih predmeta – od matematike i fizike, do biologije, hemije ili istorije, bez obzira na uzrast.

U šest poglavlja obrađene su sledeće oblasti (detaljan sadržaj pogledajte u odeljku SADRŽAJ):

Nauka i tehnologija
Priroda
Geografija
Kultura
Sportovi i hobiji
Istorija

SLIKOPEDIJA je licencno izdanje čuvene svetske izdavačke kuće DK-Dorling Kindersley, a svetsku premijeru je imala u oktobru 2015. godine. Redaktori izdanja na srpskom jeziku su univerzitetski profesori i stručnjaci iz oblasti koje ova enciklopedija obuhvata.

  • Originalni naziv: Picturepedia
  • Prevodilac: Ruđer Jeny, Marija Perišić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 270x310
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Od insekata i dinosaurusa pa do dragog kamenja i starog Rima, od prvog točka do savremenih vozila, od abakusa do moćnih računara, SLIKOPEDIJA sadrži mnoštvo podataka o najrazličitijim pojmovima i pojavama. Na 358 strana, sa više od 10.000 slika i ilustracija, ova luksuzno opremljena enciklopedija prikazuje i objašnjava neverovatne činjenice o nauci, prirodi, kulturi, sportu, istoriji, običajima, hobijima, hrani, jezicima... SLIKOPEDIJA je jedinstvena enciklopedija koja se čita i gleda. Namenjena je deci školskog uzrasta, ali je zbog svog raznovrsnog, sistematičnog, bogatog i aktuelnog sardžaja idealna za sve generacije i sve one koji žele da osveže i unaprede svoje opšte znanje i kulturu. SLIKOPEDIJA je i idealno dodatno gradivo za učenike koji se pripremaju za takmičenja iz najrazličitijih predmeta – od matematike i fizike, do biologije, hemije ili istorije, bez obzira na uzrast. U šest poglavlja obrađene su sledeće oblasti (detaljan sadržaj pogledajte u odeljku SADRŽAJ): Nauka i tehnologija Priroda Geografija Kultura Sportovi i hobiji Istorija SLIKOPEDIJA je licencno izdanje čuvene svetske izdavačke kuće DK-Dorling Kindersley, a svetsku premijeru je imala u oktobru 2015. godine. Redaktori izdanja na srpskom jeziku su univerzitetski profesori i stručnjaci iz oblasti koje ova enciklopedija obuhvata.

Dodatne informacije

Izdavač Data status
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter