Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Atlas svijeta

Atlas svijeta

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Lisa Thomas


ISBN:

978-953-14-0191-3

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5419

Broj strana:

399

Težina:

2850 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

119,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

U svijetu koji se tako dramatično mijenja potreban Vam je najsuvremeniji atlas - a to je upravo ATLAS SVIJETA Mozaika knjiga. Budite na mjestu događaja - proučite najnovije karte Iraka i Bliskog istoka te pročitajte objašnjenja nekih od najteže rješivih teritorijalnih sporova.

Otkrijte nova područja - kao što su Istočni Timor (osnovan 2002.) i Nunavut (osnovan 1999.).
Nudeći riznicu preglednih i suvremenih činjenica o Zemljinu reljefu, vremenu, flori i fauni, ljudima i mjestima, ATLAS SVIJETA Mozaika knjiga omogućit će Vam da shvatite ovaj svijet kao nikad prije.

Najnovije karte, fantastične fotografije, detaljna istraživanja i najažurnije činjenice!

- Više od 200 stranica s kartama koje oduzimaju dah prikazuju Zemljina mjesta i značajke do najsitnijih detalja.
- Priča o svijetu obrađena je u vizualno fascinantnom poglavlju koje na više od 30 stranica prikazuje stvaranje Zemlje i njezinih krajolika, prirodna staništa i biljni i životinjski svijet te uzajamno djelovanje čovjeka i okolnog svijeta.
- Statistički podaci koji privlače pozornost nalaze se u poglavlju koje sadrži 12 stranica maštovitih grafi kona, tablica i dijagrama te prikazuje ključne činjenice u lako razumljivom obliku.
- Geografski leksikon na 96 stranica sadrži cjelokupni popis svih mjesta koja se spominju u atlasu - više od 80.000 njih - kao i kratke statističke opise svih svjetskih država.

  • Prevodilac: Ivana Crljenko
  • Izdanje: 0
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 275x900
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

U svijetu koji se tako dramatično mijenja potreban Vam je najsuvremeniji atlas - a to je upravo ATLAS SVIJETA Mozaika knjiga. Budite na mjestu događaja - proučite najnovije karte Iraka i Bliskog istoka te pročitajte objašnjenja nekih od najteže rješivih teritorijalnih sporova. Otkrijte nova područja - kao što su Istočni Timor (osnovan 2002.) i Nunavut (osnovan 1999.). Nudeći riznicu preglednih i suvremenih činjenica o Zemljinu reljefu, vremenu, flori i fauni, ljudima i mjestima, ATLAS SVIJETA Mozaika knjiga omogućit će Vam da shvatite ovaj svijet kao nikad prije. Najnovije karte, fantastične fotografije, detaljna istraživanja i najažurnije činjenice! - Više od 200 stranica s kartama koje oduzimaju dah prikazuju Zemljina mjesta i značajke do najsitnijih detalja. - Priča o svijetu obrađena je u vizualno fascinantnom poglavlju koje na više od 30 stranica prikazuje stvaranje Zemlje i njezinih krajolika, prirodna staništa i biljni i životinjski svijet te uzajamno djelovanje čovjeka i okolnog svijeta. - Statistički podaci koji privlače pozornost nalaze se u poglavlju koje sadrži 12 stranica maštovitih grafi kona, tablica i dijagrama te prikazuje ključne činjenice u lako razumljivom obliku. - Geografski leksikon na 96 stranica sadrži cjelokupni popis svih mjesta koja se spominju u atlasu - više od 80.000 njih - kao i kratke statističke opise svih svjetskih država.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter