Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Emocionalna alhemija - kako um može da isceli srce

Emocionalna alhemija - kako um može da isceli srce

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7473-342-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K3600

Broj strana:

347

Težina:

700 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

U ovoj knjizi, Emocionalna alhemija, Tara Benet-Goleman nudi jedan metod smirivanja uma i oslobađanja od uznemirujućih emocija: to je primjena sabranosti pažnje na područje emocija.

Crpeći iz sopstvenog iskustva, ona je prikupila uvide i metode koji potiču iz kognitivne nauke i neurologije, iz psihoterapije, budističke psihologije i prakse sabranosti pažnje. Ona tako pokazuje ljudima kako da sabranost iskoriste da olabave one okove kojima su ih sputale mentalne i emocionalne navike, a što ih sprečava da postanu srećni.

Veliki tibetanski učitelj meditacije jednom je primijetio da jedna od najčudesnijih osobina uma jeste da može sam sebe da promijeni. Čitaoci ove knjige koji zaista u praksi primijene savjete koje ona sadrži biće u stanju da, prevazilazeći uznemirujuće emocije, transformišu svoj um i dosegnu stanje unutrašnjeg mira. Ne samo da će tako oni sami biti srećniji, nego će bez sumnje doprinijeti većem miru i sreći ovog svijeta u cjelini.

  • Originalni naziv: Emotional alchem
  • Prevodilac: Branislav Kovačević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U ovoj knjizi, Emocionalna alhemija, Tara Benet-Goleman nudi jedan metod smirivanja uma i oslobađanja od uznemirujućih emocija: to je primjena sabranosti pažnje na područje emocija. Crpeći iz sopstvenog iskustva, ona je prikupila uvide i metode koji potiču iz kognitivne nauke i neurologije, iz psihoterapije, budističke psihologije i prakse sabranosti pažnje. Ona tako pokazuje ljudima kako da sabranost iskoriste da olabave one okove kojima su ih sputale mentalne i emocionalne navike, a što ih sprečava da postanu srećni. Veliki tibetanski učitelj meditacije jednom je primijetio da jedna od najčudesnijih osobina uma jeste da može sam sebe da promijeni. Čitaoci ove knjige koji zaista u praksi primijene savjete koje ona sadrži biće u stanju da, prevazilazeći uznemirujuće emocije, transformišu svoj um i dosegnu stanje unutrašnjeg mira. Ne samo da će tako oni sami biti srećniji, nego će bez sumnje doprinijeti većem miru i sreći ovog svijeta u cjelini.

Dodatne informacije

Izdavač Stylos
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter