Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Ekonomija

Ekonomija

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: David Begg


ISBN:

978-867-478-028-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V2326

Broj strana:

668

Težina:

1314 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

65,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ekonomija je isuviše interesantna da bi se njome bavili samo profesionalni ekonomisti, a ova knjiga je osmišljena tako da ekonomiju učini onoliko korisnom koliko to ona zaista i jeste i da studentima omogući razumjevanje savremenog ekonomskog okruženja.

Radi se o vodećem svetskom udženiku u kome autori Begg, Fischer i Dornbush na razumljiv način objašnjavaju osnovne lekcije iz ekonomije i ukazuju na koji način to znanje može da se primeni u svetu u kome živimo.

Takođe ukazuju i na one oblasti u kojima su ekonomisti saglasni - koje su to oblasti i zašto su saglasni - kao i na to zašto su njihova mišljenja ponekad međusobno sukobljena. Knjiga je koncipirana tako da u nastavi ne mora nužno da se koristi cjelokupan tekst, već knjiga može da se primeni na skraćenim kursevima ekonomije ili pak kao udžbenik usredsređen na mikroekonomski i makroekonomski modul.

Osmo izdanje knjige Ekonomija pruža sveobuhvatan prikaz najnovijeg razvoja ekonomskih teorija sa brojnim primerima iz prakse zbog čega ovaj udžbenik i dalje nosi zaslužen nadimak „Biblija za studente ekonomije“.

  • Originalni naziv: Economics
  • Prevodilac: Milan Milisavljević
  • Izdanje: 8
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ekonomija je isuviše interesantna da bi se njome bavili samo profesionalni ekonomisti, a ova knjiga je osmišljena tako da ekonomiju učini onoliko korisnom koliko to ona zaista i jeste i da studentima omogući razumjevanje savremenog ekonomskog okruženja. Radi se o vodećem svetskom udženiku u kome autori Begg, Fischer i Dornbush na razumljiv način objašnjavaju osnovne lekcije iz ekonomije i ukazuju na koji način to znanje može da se primeni u svetu u kome živimo. Takođe ukazuju i na one oblasti u kojima su ekonomisti saglasni - koje su to oblasti i zašto su saglasni - kao i na to zašto su njihova mišljenja ponekad međusobno sukobljena. Knjiga je koncipirana tako da u nastavi ne mora nužno da se koristi cjelokupan tekst, već knjiga može da se primeni na skraćenim kursevima ekonomije ili pak kao udžbenik usredsređen na mikroekonomski i makroekonomski modul. Osmo izdanje knjige Ekonomija pruža sveobuhvatan prikaz najnovijeg razvoja ekonomskih teorija sa brojnim primerima iz prakse zbog čega ovaj udžbenik i dalje nosi zaslužen nadimak „Biblija za studente ekonomije“.

Dodatne informacije

Izdavač Data Status
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter