Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

E3 - E na treću

E3 - E na treću

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Pam Grout


ISBN:

978-953-304-988-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M7894

Broj strana:

246

Težina:

250 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Novih devet eksperimenata s energijom koji dokazuju da svojim mislima možete promijeniti svoj život

Kad prihvatimo prirodni poredak zakona privlačnosti, počinjemo prihvaćati ideju da i sami posjedujemo moć kao sustvaratelji svoje stvarnosti. Tada nam život postaje uistinu čudesan. Pravo je umijeće koristiti se snagom svojih misli i namjera u stvaranju života koji želimo. Uzbudljivo je upoznati se s najboljom sposobnošću koju imamo, a to su naše misli i energija.

Čuda nisu slučajna, u što su se uvjerile tisuće čitatelja prethodne knjige Pam Grout E na kvadrat. Čuda nisu pitanje vjere, čuda generiramo sami. A ova je knjiga puna nepobitnih dokaza da svemir samo čeka da se počnemo koristiti energijom koja nam je nadohvat ruke, da se odreknemo starih mentalnih obrazaca koji nas sputavaju, skrenemo pogled s ograničene slike koju vidimo u zrcalu i usmjerimo ga na veličanstveno polje beskonačnog potencijala koje nam omogućuje da se povežemo sa svime što postoji.

U knjizi E na treću Pam Grout predstavlja nam devet novih zabavnih eksperimenata s energijom koji otvaraju put magičnim stvarima u našim svakodnevnim životima i otkrivaju nam nove mogućnosti za uspjeh i radost.

  • Prevodilac: Radha Rojc-Belčec
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Novih devet eksperimenata s energijom koji dokazuju da svojim mislima možete promijeniti svoj život Kad prihvatimo prirodni poredak zakona privlačnosti, počinjemo prihvaćati ideju da i sami posjedujemo moć kao sustvaratelji svoje stvarnosti. Tada nam život postaje uistinu čudesan. Pravo je umijeće koristiti se snagom svojih misli i namjera u stvaranju života koji želimo. Uzbudljivo je upoznati se s najboljom sposobnošću koju imamo, a to su naše misli i energija. Čuda nisu slučajna, u što su se uvjerile tisuće čitatelja prethodne knjige Pam Grout E na kvadrat. Čuda nisu pitanje vjere, čuda generiramo sami. A ova je knjiga puna nepobitnih dokaza da svemir samo čeka da se počnemo koristiti energijom koja nam je nadohvat ruke, da se odreknemo starih mentalnih obrazaca koji nas sputavaju, skrenemo pogled s ograničene slike koju vidimo u zrcalu i usmjerimo ga na veličanstveno polje beskonačnog potencijala koje nam omogućuje da se povežemo sa svime što postoji. U knjizi E na treću Pam Grout predstavlja nam devet novih zabavnih eksperimenata s energijom koji otvaraju put magičnim stvarima u našim svakodnevnim životima i otkrivaju nam nove mogućnosti za uspjeh i radost.

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter