Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

E, zabole me - Suptilna umetnost življenja

E, zabole me - Suptilna umetnost življenja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Mark Manson


ISBN:

978-86-521-2860-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

M8971

Broj strana:

212

Težina:

240 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,50 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Svetski bestseler prodat u 3.000.000 primeraka.

Kako da živite dobar život, nasuprot onom što vam se preporučuje.

Decenijama nam govore kako je pozitivno razmišljanje ključ srećnog, ispunjenog i bogatog života. E, zabole me za pozitivno razmišljanje, kaže Mark Manson, superstar blogerske scene. Da budemo iskreni to tupljenje je neopevana budalaština i to mora da bude jasno, kaže autor. On nam bez pardona predstavlja osvežavajuću, jednostavnu istinu koja nam danas svima tako nedostaje. E, zabole me je njegov protivotrov za sva ona zašećerena budi-pozitivan-dobro-se-osećaj učenja koja su inficirala moderno društvo i pokvarila čitave generacije.

Ljudska bića su nesavršena i ograničena, ne mogu baš svi da budu izvanredni, u društvu postoje pobednici i gubitnici, a to ponekad nije fer i nije vaša greška. Manson nas savetuje da upoznamo svoja ograničenja i prihvatimo ih. Jednom kada prihvatimo naše strahove i nesigurnosti, kada prestanemo da izbegavamo bolne istine, možemo da pronađemo smisao u onome što radimo.

Postoji mnogo stvari za koje nas iskreno zabole, ali baš zato moramo da shvatimo koje su nam zaista važne, jasan je autor. Dok je novac prilično bitan, briga o tome šta činimo od svog života daleko je važnija. E, zabole me je otrežnjujući šamar neophodan čitavoj generaciji, kojoj će pomoći da se prizemlji i da vodi sadržajan život.

  • Originalni naziv: A Subtle art of not Giving...
  • Prevodilac: Milica Cvetković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Svetski bestseler prodat u 3.000.000 primeraka. Kako da živite dobar život, nasuprot onom što vam se preporučuje. Decenijama nam govore kako je pozitivno razmišljanje ključ srećnog, ispunjenog i bogatog života. E, zabole me za pozitivno razmišljanje, kaže Mark Manson, superstar blogerske scene. Da budemo iskreni to tupljenje je neopevana budalaština i to mora da bude jasno, kaže autor. On nam bez pardona predstavlja osvežavajuću, jednostavnu istinu koja nam danas svima tako nedostaje. E, zabole me je njegov protivotrov za sva ona zašećerena budi-pozitivan-dobro-se-osećaj učenja koja su inficirala moderno društvo i pokvarila čitave generacije. Ljudska bića su nesavršena i ograničena, ne mogu baš svi da budu izvanredni, u društvu postoje pobednici i gubitnici, a to ponekad nije fer i nije vaša greška. Manson nas savetuje da upoznamo svoja ograničenja i prihvatimo ih. Jednom kada prihvatimo naše strahove i nesigurnosti, kada prestanemo da izbegavamo bolne istine, možemo da pronađemo smisao u onome što radimo. Postoji mnogo stvari za koje nas iskreno zabole, ali baš zato moramo da shvatimo koje su nam zaista važne, jasan je autor. Dok je novac prilično bitan, briga o tome šta činimo od svog života daleko je važnija. E, zabole me je otrežnjujući šamar neophodan čitavoj generaciji, kojoj će pomoći da se prizemlji i da vodi sadržajan život.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter