Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

E-marketing

E-marketing

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9958-41-173-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K3681

Broj strana:

472

Težina:

900 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

30,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Osobe koje se bave marketingom koriste se elektronskim alatima već mnogo godina, ali Internet i druge informacijske tehnologije stvorili su poplavu interesantnih i inovativnih načina za pružanje vrijednosti klijentima. Blogovi za sadržaj web stranica, kuponi s kratkim tekstualnim porukama za mobitele na osnovu lokacije korisnika, uvid u ponašanje potrošača na osnovu kombiniranja offline i online podataka, optimizacija zaliha putem integracije UOK-a i ULD-a, oštro usmjeren fokus na povrat na investiciju i srodnu metriku uspješnosti - svi oni su na samoj udarnoj liniji e-marketinga u 2005. godini. Nadalje, oni koji se bave e-marketingom uskoro će iskusiti naredni talas poremećaja: ogromne promjene u nekoliko privrednih grana uzrokovane Internet tehnologijom i prijemom konvergencije u primjeni. Semantički web, aktuelni proizvod uma arhitekta weba Tima Bernersa-Leeja, upravo će sasvim izmijeniti način na koji se digitalni tekst, grafika, audio i video realiziraju i dostavljaju putem Interneta.

Stoga, što se Internet više ustaljuje u maticu poslovanja, to on dovodi do više inovacija i više promjena. Kako firme mogu, u tom ambijentu, do maksimuma iskoristiti prednosti novih tehnologija? Kako marketinški službenici mogu na najučinkovitiji i najefikasniji način iskoristiti Internet tehnologije u svojim marketinškim programima? Je li taj Internet projekt u skladu s našom stopom povrata na investiciju? U ovoj knjizi pokušavamo odgovoriti na ta i mnoga druga pitanja.

  • Prevodilac: Branka Ramadanović Branka Ramadanović
  • Izdanje: 4
  • Godina: 2006
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 165x235
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Osobe koje se bave marketingom koriste se elektronskim alatima već mnogo godina, ali Internet i druge informacijske tehnologije stvorili su poplavu interesantnih i inovativnih načina za pružanje vrijednosti klijentima. Blogovi za sadržaj web stranica, kuponi s kratkim tekstualnim porukama za mobitele na osnovu lokacije korisnika, uvid u ponašanje potrošača na osnovu kombiniranja offline i online podataka, optimizacija zaliha putem integracije UOK-a i ULD-a, oštro usmjeren fokus na povrat na investiciju i srodnu metriku uspješnosti - svi oni su na samoj udarnoj liniji e-marketinga u 2005. godini. Nadalje, oni koji se bave e-marketingom uskoro će iskusiti naredni talas poremećaja: ogromne promjene u nekoliko privrednih grana uzrokovane Internet tehnologijom i prijemom konvergencije u primjeni. Semantički web, aktuelni proizvod uma arhitekta weba Tima Bernersa-Leeja, upravo će sasvim izmijeniti način na koji se digitalni tekst, grafika, audio i video realiziraju i dostavljaju putem Interneta. Stoga, što se Internet više ustaljuje u maticu poslovanja, to on dovodi do više inovacija i više promjena. Kako firme mogu, u tom ambijentu, do maksimuma iskoristiti prednosti novih tehnologija? Kako marketinški službenici mogu na najučinkovitiji i najefikasniji način iskoristiti Internet tehnologije u svojim marketinškim programima? Je li taj Internet projekt u skladu s našom stopom povrata na investiciju? U ovoj knjizi pokušavamo odgovoriti na ta i mnoga druga pitanja.

Dodatne informacije

Izdavač Šahinpašić
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter