Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Dvije godine, osam mjeseci i dvadeset osam noći

Dvije godine, osam mjeseci i dvadeset osam noći

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-9958-30-281-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M4454

Broj strana:

286

Težina:

320 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

U bliskoj budućnosti, nakon što oluja pogodi New York, počinje vrijeme neobičnosti. Vrtlar, koji je do jučer stajao čvrsto na nogama, otkriva da njegova stopala više ne dodiruju tlo. Crtač stripova se budi u svojoj sobi i ugleda nadnaravno biće koje neodoljivo podsjeća na strip junaka kojeg je sâm stvorio. Beba Storm, ostavljena u kancelariji gradonačelnice, prokazuje korupciju tako što se u njenom prisustvu na tijelima krivaca pokažu znakovi moralnog propadanja u vidu živih rana i truljenja kože. Zavodljiva sponzoruša vrbovana je da se bori protiv natprirodnih sila.

Svim tim likovima zajedničko je da su potomci ćudljivih, jogunastih, nemilosrdnih bića poznatih kao džini, koji žive u svijetu velom odvojenom od našeg. Vjekovima ranije, Dunia, džinska princeza, zaljubila se u smrtnika, filozofa. Izrodili su mnogobrojnu djecu, nesvjesni njihovih fantastičnih moći, a njihovi potomci rasuli su se širom svijeta ljudi.

Nakon što nastane pukotina u granici između ova dva svijeta, Dunijina djeca odigrat će odlučujuću ulogu u epskom ratu između svjetla i tame koji će trajati hiljadu i jednu noć – ili dvije godine, osam mjeseci i dvadeset osam noći. To je vrijeme ogromnog preokreta, u kojem su vjerovanja stavljena na kušnju, u kojem riječi djeluju kao otrov, šutnja je bolest, a buka može sadržati skrivenu kletvu.

  • Originalni naziv: Risibles Amours
  • Prevodilac: Danko Ješić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x180
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

U bliskoj budućnosti, nakon što oluja pogodi New York, počinje vrijeme neobičnosti. Vrtlar, koji je do jučer stajao čvrsto na nogama, otkriva da njegova stopala više ne dodiruju tlo. Crtač stripova se budi u svojoj sobi i ugleda nadnaravno biće koje neodoljivo podsjeća na strip junaka kojeg je sâm stvorio. Beba Storm, ostavljena u kancelariji gradonačelnice, prokazuje korupciju tako što se u njenom prisustvu na tijelima krivaca pokažu znakovi moralnog propadanja u vidu živih rana i truljenja kože. Zavodljiva sponzoruša vrbovana je da se bori protiv natprirodnih sila. Svim tim likovima zajedničko je da su potomci ćudljivih, jogunastih, nemilosrdnih bića poznatih kao džini, koji žive u svijetu velom odvojenom od našeg. Vjekovima ranije, Dunia, džinska princeza, zaljubila se u smrtnika, filozofa. Izrodili su mnogobrojnu djecu, nesvjesni njihovih fantastičnih moći, a njihovi potomci rasuli su se širom svijeta ljudi. Nakon što nastane pukotina u granici između ova dva svijeta, Dunijina djeca odigrat će odlučujuću ulogu u epskom ratu između svjetla i tame koji će trajati hiljadu i jednu noć – ili dvije godine, osam mjeseci i dvadeset osam noći. To je vrijeme ogromnog preokreta, u kojem su vjerovanja stavljena na kušnju, u kojem riječi djeluju kao otrov, šutnja je bolest, a buka može sadržati skrivenu kletvu.

Dodatne informacije

Izdavač Buybook
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter