Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Dukan dijeta (Francuska dijeta)

Dukan dijeta (Francuska dijeta)

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Pierre Dukan


ISBN:

978-953-7770-77-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K7727

Broj strana:

301

Težina:

283 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Jeste li se kad pitali zašto francuske žene izgledaju tako vitko i vitalno bez obzira na svoju dob? Odgovor se nalazi u njihovoj prehrani. Naime, kada je eminentni francuski nutricionist dr. Pierre Dukan predstavio svoju Dukan dijetu prije 10 godina, knjiga je ubrzo postala bestesler u Francuskoj, te potaknula underground revoluciju u prehrani na raznim internet stranicama, forumima i blogovima.

Danas više od 1,5 milijuna Francuskinja uživa u njezinim dugotrajnim rezultatima. Političari, filmske zvijezde, modeli, uključujući Gisele Bundchen i Jennifer Lopez žive Dukan dijetu, privučeni obećanjem i ultimativnim snom svih koji žele imati dobru figuru - dobra linija dok se jede prema volji.

Dukan dijeta su u stvari 4 vrlo različita programa koji dolaze u fazama. Počinje s dramatičnim i brzim gubitkom težine, nakon čega slijedi strukturirani, ali jednostavan i dugotrajan režim prehrane koji koji osigurava da više nikad ne povratite kilograme.

  • Prevodilac: Angela Šipić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Jeste li se kad pitali zašto francuske žene izgledaju tako vitko i vitalno bez obzira na svoju dob? Odgovor se nalazi u njihovoj prehrani. Naime, kada je eminentni francuski nutricionist dr. Pierre Dukan predstavio svoju Dukan dijetu prije 10 godina, knjiga je ubrzo postala bestesler u Francuskoj, te potaknula underground revoluciju u prehrani na raznim internet stranicama, forumima i blogovima. Danas više od 1,5 milijuna Francuskinja uživa u njezinim dugotrajnim rezultatima. Političari, filmske zvijezde, modeli, uključujući Gisele Bundchen i Jennifer Lopez žive Dukan dijetu, privučeni obećanjem i ultimativnim snom svih koji žele imati dobru figuru - dobra linija dok se jede prema volji. Dukan dijeta su u stvari 4 vrlo različita programa koji dolaze u fazama. Počinje s dramatičnim i brzim gubitkom težine, nakon čega slijedi strukturirani, ali jednostavan i dugotrajan režim prehrane koji koji osigurava da više nikad ne povratite kilograme.

Dodatne informacije

Izdavač Jutarnji List
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter