Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Duboko učenje - Primjena umjetne inteligencije u svakodnevnom životu

Duboko učenje - Primjena umjetne inteligencije u svakodnevnom životu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-246-468-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B7918

Broj strana:

277

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

42,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Duboko učenje omogućuje inovacije i promjene u svim dijelovima suvremenog života. Većina otkrića umjetne inteligencije o kojima čujete u medijima temelji se na dubokom učenju. Slijedom toga, bez obzira na to jeste li poduzetnik zainteresiran za poboljšanje učinkovitosti svoje organizacije, donositelj politike koji brine o etici i privatnosti u svijetu velikih podataka, istraživač koji radi sa složenim podacima ili znatiželjni građanin koji želi steći bolji osjećaj za mogućnosti umjetne inteligencije i način na koji ona mijenja svakodnevni život, važno je steći razumijevanje dubokog učenja.

Duboko učenje područje je umjetne inteligencije usredotočeno na stvaranje velikih modela neuronskih mreža, sposobnih donositi valjane odluke temeljem dostupnih podataka. Ono je posebice primjereno situacijama masivnih skupova podataka, napučenih složenim podacima. Danas ga za svoje potrebe koristi većina internetskih tvrtki i vrhunskih potrošačkih tehnologija. Između ostalog, Facebook duboko učenje koristi u analizi tekstova internetskih razgovora.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Duboko učenje omogućuje inovacije i promjene u svim dijelovima suvremenog života. Većina otkrića umjetne inteligencije o kojima čujete u medijima temelji se na dubokom učenju. Slijedom toga, bez obzira na to jeste li poduzetnik zainteresiran za poboljšanje učinkovitosti svoje organizacije, donositelj politike koji brine o etici i privatnosti u svijetu velikih podataka, istraživač koji radi sa složenim podacima ili znatiželjni građanin koji želi steći bolji osjećaj za mogućnosti umjetne inteligencije i način na koji ona mijenja svakodnevni život, važno je steći razumijevanje dubokog učenja. Duboko učenje područje je umjetne inteligencije usredotočeno na stvaranje velikih modela neuronskih mreža, sposobnih donositi valjane odluke temeljem dostupnih podataka. Ono je posebice primjereno situacijama masivnih skupova podataka, napučenih složenim podacima. Danas ga za svoje potrebe koristi većina internetskih tvrtki i vrhunskih potrošačkih tehnologija. Između ostalog, Facebook duboko učenje koristi u analizi tekstova internetskih razgovora.

Dodatne informacije

Izdavač Naklada Mate
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter