Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Društvo čarobnih jednoroga - Službeni priručnik

Društvo čarobnih jednoroga - Službeni priručnik

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-313-668-4

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

B5793

Broj strana:

120

Težina:

550 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

33,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ovaj prekrasan priručnik najbolji je dokaz da jednorozi doista postoje jer donosi priče o desetljećima istraživanja i proučavanja svih vrsta jednoroga i iznosi osobine i svojstva svakog od njih.

Kako su nastali zlatni i srebrni jednorog?
Uzbudljivu priču o tome pronaći ćete upravo u ovoj knjizi. Na svijetu danas postoji sedam vrsta jednoroga: gorski dragulji, vodeni mjeseci, šumski cvjetovi, pustinjski plamičci, ledeni lutalice, olujni goniči i sjenoviti noćnici. O svakoj od njih autor pripovijeda kako je otkrivena, gdje živi, kako se ponaša, koje su joj osobine, kako je pronaći i jesu li ti jednorozi skloni ljudima. Autor Selwyn stoti je predsjednik Društva čaorbnih jednoroga, a ova je knjiga jedinstvena jer su dosadašnja saznanja prvi put skupljena u knjizi. Cilj je ovog društva brinuti i čuvati jednoroge. Da bi ih se uočilo i došlo u kontakt s njima, osoba mora biti izuzetno strpljiva i pažljiva jer jednorozi su osjetljiva i plaha bića.

Ali vjerujemo da će ova knjiga biti odličan poticaj djeci da uživaju u tim divnim stvorenjima i postanu članovi Društva čarobnih jednoroga te tako zaštite ova fantastična stvorenja.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x200
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Ovaj prekrasan priručnik najbolji je dokaz da jednorozi doista postoje jer donosi priče o desetljećima istraživanja i proučavanja svih vrsta jednoroga i iznosi osobine i svojstva svakog od njih. Kako su nastali zlatni i srebrni jednorog? Uzbudljivu priču o tome pronaći ćete upravo u ovoj knjizi. Na svijetu danas postoji sedam vrsta jednoroga: gorski dragulji, vodeni mjeseci, šumski cvjetovi, pustinjski plamičci, ledeni lutalice, olujni goniči i sjenoviti noćnici. O svakoj od njih autor pripovijeda kako je otkrivena, gdje živi, kako se ponaša, koje su joj osobine, kako je pronaći i jesu li ti jednorozi skloni ljudima. Autor Selwyn stoti je predsjednik Društva čaorbnih jednoroga, a ova je knjiga jedinstvena jer su dosadašnja saznanja prvi put skupljena u knjizi. Cilj je ovog društva brinuti i čuvati jednoroge. Da bi ih se uočilo i došlo u kontakt s njima, osoba mora biti izuzetno strpljiva i pažljiva jer jednorozi su osjetljiva i plaha bića. Ali vjerujemo da će ova knjiga biti odličan poticaj djeci da uživaju u tim divnim stvorenjima i postanu članovi Društva čarobnih jednoroga te tako zaštite ova fantastična stvorenja.

Dodatne informacije

Izdavač Profil
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter