Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Dreamweaver 8 - brzo i lako

Dreamweaver 8 - brzo i lako

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Saša Prudkov


ISBN:

86-7310-353-3

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

treba provjera

Šifra:

K0611

Broj strana:

124

Težina:

262 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
treba provjera

Kategorije:

Sadržaj:

U deset poglavlja ove knjige naučićete sve što treba da znate za uspješno kreiranje ozbiljnih internet prezentacija. Bez pretjeranog zadržavanja na teoriji, vi ćete od početka do kraja raditi na kreiranju fiktivne web prezentacije pod nazivom Svet komunikacija. Autor vas odmah baca u vodu, omogućujući vam da radite u letu, to jest da istovremeno i učite i odmah primenjujete to što ste naučili, na konkretnim zadacima kreiranja web stranice. Sadržaj knjige je propraćen mnoštvom ilustracija kao i konkretnim materijalom za rad koji ćete preuzeti sa Interneta. Uspešno savladavanje svih 10 poglavlja znači da ćete sami kreirati kompletnu web stranicu, sa zaglavljem, linkovima, slikama, tekstom i Flash animacijom.

Nakon ove knjige savladavanje naprednijih tehnika rada u Dreamweaveru 8 će vam biti mnogo lakše.

Ova knjiga je namijenjena ambicioznim početnicima koji žele da njihovi sajtovi budu drugačiji i ljepši od web sajtova koji danas mogu da se nađu na Internetu. Takođe je namjenjena onima koji više vole praksu od teorije, to jest onima koji žele brzo da vide konkretni rezultat njihovog truda.

Kratak sadržaj

1. Registracija domena
2. Biranje odgovarajućeg hosta
3. Planiranje web sajta
4. Definisanje web sajta
5. Kreiranje tabelarnog razmeštaja
6. Formatiranje tabela i ubacivanje zajedničkih sadržaja
7. Kreiranje linkova, ubacivanje Flash animacija i sidra.
8. Ubacivanje glavnog sadržaja stranice
9. Formatiranje pomoću CSS-a
10. Publikovanje sajta

  • Edicija: Kompjuter u džepu
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2005
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U deset poglavlja ove knjige naučićete sve što treba da znate za uspješno kreiranje ozbiljnih internet prezentacija. Bez pretjeranog zadržavanja na teoriji, vi ćete od početka do kraja raditi na kreiranju fiktivne web prezentacije pod nazivom Svet komunikacija. Autor vas odmah baca u vodu, omogućujući vam da radite u letu, to jest da istovremeno i učite i odmah primenjujete to što ste naučili, na konkretnim zadacima kreiranja web stranice. Sadržaj knjige je propraćen mnoštvom ilustracija kao i konkretnim materijalom za rad koji ćete preuzeti sa Interneta. Uspešno savladavanje svih 10 poglavlja znači da ćete sami kreirati kompletnu web stranicu, sa zaglavljem, linkovima, slikama, tekstom i Flash animacijom. Nakon ove knjige savladavanje naprednijih tehnika rada u Dreamweaveru 8 će vam biti mnogo lakše. Ova knjiga je namijenjena ambicioznim početnicima koji žele da njihovi sajtovi budu drugačiji i ljepši od web sajtova koji danas mogu da se nađu na Internetu. Takođe je namjenjena onima koji više vole praksu od teorije, to jest onima koji žele brzo da vide konkretni rezultat njihovog truda. Kratak sadržaj 1. Registracija domena 2. Biranje odgovarajućeg hosta 3. Planiranje web sajta 4. Definisanje web sajta 5. Kreiranje tabelarnog razmeštaja 6. Formatiranje tabela i ubacivanje zajedničkih sadržaja 7. Kreiranje linkova, ubacivanje Flash animacija i sidra. 8. Ubacivanje glavnog sadržaja stranice 9. Formatiranje pomoću CSS-a 10. Publikovanje sajta

Dodatne informacije

Izdavač Kompjuter biblioteka
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter