Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Dragi i predani Dexter

Dragi i predani Dexter

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Jeff Lindsay


ISBN:

978-953-316-634-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K8942

Broj strana:

191

Težina:

322 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

26,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Šarmantni monstrum. Jezivi junak. Serijski ubojica koji ubija samo zlikovce ponovno je u akciji – ili bi bio kad bi se mogao otresti svoje stalne sjene. Sve otkako su prvi put nabasali jedan na drugoga, zgodnog, šarmantnog, ubilačkog manijaka Dextera Morgana u stopu prati narednik Doakes. Dexter jest stručnjak za disperziju krvi i radi za policiju u Miamiju, no njegov kolega Doakes naslućuje na koji način Dex voli provoditi slobodno vrijeme i čvrsto je odlučio uhvatiti ga na djelu.

A tad se pojavi tijelo, grozno osakaćeno i jedva živo. Kako bi ulovili mučitelja, Doakes i Dexter morat će surađivati – a jedan od njih morat će poslužiti kao mamac…

Jeff Lindsay napisao je nevjerojatno originalnu priču o serijskom ubojici koji izaziva simpatije čitatelja, a izuzetno popularna televizijska serija o Dexteru Morganu oduševljava gledatelje istančana ukusa i jakih živaca. Hrvatski prijevod potpisuje Ivan Zorić.

  • Originalni naziv: Dearly Devoted Dexter...
  • Prevodilac: Ivan Zorić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Šarmantni monstrum. Jezivi junak. Serijski ubojica koji ubija samo zlikovce ponovno je u akciji – ili bi bio kad bi se mogao otresti svoje stalne sjene. Sve otkako su prvi put nabasali jedan na drugoga, zgodnog, šarmantnog, ubilačkog manijaka Dextera Morgana u stopu prati narednik Doakes. Dexter jest stručnjak za disperziju krvi i radi za policiju u Miamiju, no njegov kolega Doakes naslućuje na koji način Dex voli provoditi slobodno vrijeme i čvrsto je odlučio uhvatiti ga na djelu. A tad se pojavi tijelo, grozno osakaćeno i jedva živo. Kako bi ulovili mučitelja, Doakes i Dexter morat će surađivati – a jedan od njih morat će poslužiti kao mamac… Jeff Lindsay napisao je nevjerojatno originalnu priču o serijskom ubojici koji izaziva simpatije čitatelja, a izuzetno popularna televizijska serija o Dexteru Morganu oduševljava gledatelje istančana ukusa i jakih živaca. Hrvatski prijevod potpisuje Ivan Zorić.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter