Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Velika knjiga pletenja

Velika knjiga pletenja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-14-0699-4

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K5812

Broj strana:

160

Težina:

763 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

49,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Pletenje moderne i kreativne odjeće te modnih dodataka pomoću ovog priručnika, obveznog štiva za sve pletačice, postaje pravo zadovoljstvo.

Za sve početnike ovo je osnovni vodič koji omogućuje da se odmah počne plesti. Vještine se mogu proširiti kreativnim tehnikama pletenja, kao što su čipke, pletenice i narodni motivi, kako bi se dobile raznolikost i elegancija.

Koristeći se priručnikom, vrlo se lako mogu naučiti tehnike nabiranja, pletenja izduženim petljama, izrade gumba i kićanki, čak i pletenja s perlama.

Priručnik sadržava više od 25 kreacija, novih tehnika i cjelovite upute kako čitati uzornice i šiti odjevne predmete. Napokon, prikazano je više od 100 uzoraka u opširnoj Biblioteci uzoraka pa se lako može izabrati, i na pletenje primijeniti, željeni izgled.

Ovaj će vas priručnik provesti kroz osnovne tehnike potrebne za početak ručnog pletenja, a potaći će vas da isprobate nove tehnike, uključujući pletenje pletenica i narodnih motiva. Prikazane su mnoge kreacije za vas i vaš dom, počevši od jednostavnih prema zahtjevnijim uzorcima – kako vaše samopozdanje i vještine rastu.

Priručnik je bogato ilustriran s prikazima rukotvorina i detaljnim fotografijama. Velika knjiga pletenja neophodan je priručnik koji uvijek može biti uz vas.

  • Prevodilac: Miroslav Horvatić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 210x280
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Pletenje moderne i kreativne odjeće te modnih dodataka pomoću ovog priručnika, obveznog štiva za sve pletačice, postaje pravo zadovoljstvo. Za sve početnike ovo je osnovni vodič koji omogućuje da se odmah počne plesti. Vještine se mogu proširiti kreativnim tehnikama pletenja, kao što su čipke, pletenice i narodni motivi, kako bi se dobile raznolikost i elegancija. Koristeći se priručnikom, vrlo se lako mogu naučiti tehnike nabiranja, pletenja izduženim petljama, izrade gumba i kićanki, čak i pletenja s perlama. Priručnik sadržava više od 25 kreacija, novih tehnika i cjelovite upute kako čitati uzornice i šiti odjevne predmete. Napokon, prikazano je više od 100 uzoraka u opširnoj Biblioteci uzoraka pa se lako može izabrati, i na pletenje primijeniti, željeni izgled. Ovaj će vas priručnik provesti kroz osnovne tehnike potrebne za početak ručnog pletenja, a potaći će vas da isprobate nove tehnike, uključujući pletenje pletenica i narodnih motiva. Prikazane su mnoge kreacije za vas i vaš dom, počevši od jednostavnih prema zahtjevnijim uzorcima – kako vaše samopozdanje i vještine rastu. Priručnik je bogato ilustriran s prikazima rukotvorina i detaljnim fotografijama. Velika knjiga pletenja neophodan je priručnik koji uvijek može biti uz vas.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter