Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Dobro organiziran dom - Knjiga korisnih savjeta

Dobro organiziran dom - Knjiga korisnih savjeta

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-0-60005-8

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D3089

Broj strana:

208

Težina:

800 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

51,70 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Toni Hammersley, blogerica, supruga i majka troje djece, uz prirodno urođenu sklonost organizaciji stvari, razmišljanjem i eksperimentiranjem dovela je do savršenstva organizaciju doma, bilo da je riječ o velikoj kući ili skučenu gradskom stanu. Svoje savjete i rješenja za svaku prostoriju u domu ponudila je u knjizi Dobro organiziran dom – Knjiga korisnih savjeta u izdanju Školske knjige.
Na dvjestotinjak stranica Toni Hammersley čitatelje upućuje kako organizirati dom, od kuhinje do garaže, kako se riješiti nereda i suvišnih stvari te kako sve pomno razvrstati i složiti da bi životni prostor bio udobniji i praktičniji. Toni Hammersley ima savjete za svaki životni prostor, a nudi i više od toga: primjere prije i poslije organiziranja, recepte za pripravu neškodljivih sredstava za čišćenje, prijedloge jelovnika tematskih večera, savjete za planiranje obroka i sastavljanje popisa za kupnju, pohranu i doniranje viškova, pranje i čišćenje…
Uz domišljata rješenja, knjiga objedinjuje i tjedne zadatke čitateljima kako bi sami proveli organizaciju doma u djelo. Prostoriju po prostoriju, vođeni sigurnom rukom autorice, uredit ćete svoj dom i riješiti se viška stvari.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 190x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Toni Hammersley, blogerica, supruga i majka troje djece, uz prirodno urođenu sklonost organizaciji stvari, razmišljanjem i eksperimentiranjem dovela je do savršenstva organizaciju doma, bilo da je riječ o velikoj kući ili skučenu gradskom stanu. Svoje savjete i rješenja za svaku prostoriju u domu ponudila je u knjizi Dobro organiziran dom – Knjiga korisnih savjeta u izdanju Školske knjige. Na dvjestotinjak stranica Toni Hammersley čitatelje upućuje kako organizirati dom, od kuhinje do garaže, kako se riješiti nereda i suvišnih stvari te kako sve pomno razvrstati i složiti da bi životni prostor bio udobniji i praktičniji. Toni Hammersley ima savjete za svaki životni prostor, a nudi i više od toga: primjere prije i poslije organiziranja, recepte za pripravu neškodljivih sredstava za čišćenje, prijedloge jelovnika tematskih večera, savjete za planiranje obroka i sastavljanje popisa za kupnju, pohranu i doniranje viškova, pranje i čišćenje… Uz domišljata rješenja, knjiga objedinjuje i tjedne zadatke čitateljima kako bi sami proveli organizaciju doma u djelo. Prostoriju po prostoriju, vođeni sigurnom rukom autorice, uredit ćete svoj dom i riješiti se viška stvari.

Dodatne informacije

Izdavač Školska knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter